Menü
Kosár

896458 MANNOL POLIROZÓ PASZTA SZETT

896458 MANNOL POLIROZÓ PASZTA SZETT
896458 MANNOL POLIROZÓ PASZTA SZETT
2 392 Ft
Nettó ár: 1 883 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 101276

MANNOL POLIROZÓ PASZTA SZETT, 896458

A Mannol Schleifpaste Profi Set egy profi polírozó készlet gépi vagy kézi csiszoláshoz. A két paszta szemcsemérete különböző, így eltérő jellegű karcokra használható.
A No.1 paszta (tubusban) a nagyobb szemcseméretnek köszönhetően a mélyebb karcolások, vagy a mattult, oxidálódott lakkrétegek kezelésére alkalmas.
Ezen kívül könnyen eltávolítja a karosszériajavítás utáni festékködöt, festékfoltokat, eldolgozza a részleges fényezésjavítás utáni színátmeneteket.
A No.2 paszta (fémdobozban) kisebb szemcseméretével kiválóan alkalmas a viaszmaradványok, kisebb karcolások és festékmaradványok eltávolítására.
Elfedi a festék és a krómréteg mikrorepedéseit, elzárja a karcos felületeket az oxidációs hatásoktól.

No.1 paszta szemcseméret:
35 mikron

No.2 paszta szemcseméret:
48 mikron

Összetevők:
viaszok, szilikonolajok, polírtimföld, víz

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

Európában egyedülállón fejlett gyártás technológiának köszönhetően kenőanyagaik mindig megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Ezért mára az SCT termékek mellett a Mannol márka a cég egyik zászlóshajója. A NÉMET autó motor és sport” újság nyertese a MANNOL lett, egy összehasonlító teszt során, ár-teljesítmény viszkozitás, hideg teszt tekintetében. 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató