Menü
Kosár

CLEANSTAR HF EXTRA SAVAS TISZTÍTÓ KONCENTRÁTUM 5KG

CLEANSTAR HF EXTRA SAVAS TISZTÍTÓ KONCENTRÁTUM 5KG
Nincs raktáron
CLEANSTAR HF EXTRA SAVAS TISZTÍTÓ KONCENTRÁTUM 5KG
16.097 Ft
Nettó ár: 12.675 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-01883
  • Tömeg: 5 kg

CLEANSTAR HF EXTRA SAVAS TISZTÍTÓ KONCENTRÁTUM 20KG

EXTRÉM ERŐS SAVKOMBINÁCIÓ A LERAKÓDÁSOK ELLEN
• extrém erős erős savas tisztítószer, kimagasló hatékonyságú koncentrátum
• csak savaknak ellenálló felületre
• erőteljes, gyors zsírtalanítás, lerakódás eltávolítás
• elszíneződött, só marta felületek tisztítása fényesítése
• kamion fékpor eltávolítás
• tartályok belső tisztítása
Hidrogén-fluorid tartalmú, erősen savas tisztítószer savnak ellenálló fémfelületek tisztítására, zsírtalanítására és fényesítésére. Alkalmazása elsősorban rozsdamentes acél felületekre javasolt. A készítmény hatékonyan és gyorsan szünteti meg a lerakódásokat. Erősen koncentrált szer.
A termék koncentrátum, vízzel hígítandó. Javasolt alkalmazásai koncentrációja 0,5-5 %, hatóidő max. 5 perc. Nagyon makacs szennyeződés esetén a felületet saválló kefével dörzsölje át. A szer maradékát nagynyomású vízzel nagyon alaposan öblítse le. A szükséges hatóidő és az alkalmazási koncentráció a tisztítandó felülettől, a szennyeződés jellegétől és mértékétől, a hőmérséklettől és egyéb tényezőktől függ, ezért minden esetben kis felületen végzett próbatisztítással kell azt meghatározni.
Meleg felületen, tűző napon ne használja. Ne hagyja a szert a felületre száradni, bő vízzel mindig mossa le.


A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A CLEANSTAR tisztító termékcsalád fejlesztése közel 30 éves múltra tekint vissza. Egyik szegmense, a gépjárműtisztítás egy kamionsamponból kiindulva, folyamatos fejlesztés eredményeképpen vált a hazai piacon közismertté.

Közületi tisztítószereink, amelyeket takarító cégek részére fejlesztettünk, és gazdaságos kiszerelésben forgalmazunk, az intézményi takarítás összes területét felölelik. Ennek megfelelően professzionális megoldásokat javaslunk a közintézmények, iskolák, bevásárlóközpontok, autószalonok, bankok, irodaházak takarításához, épületüzemeltetők számára.

A szállodaipar területén felmerülő számos tisztítás-technológiai feladatra ajánlunk saját fejlesztésű terméket, hiszen tudjuk, hogy a szállodavendégek számára az egyik legfontosabb szempont a higiénia. Így a padlótisztítás, ablak-, szaniter-, kárpit- és szőnyegtisztítás mellett vízkőoldásra, zsírtalanításra alkalmas felülettisztítók széles választékát kínáljuk. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük az aktuális tisztítás-technológiai újdonságokhoz alkalmazkodó piaci igényeknek megfelelően. Cégünk saját fejlesztő részleggel rendelkezik. Szakembereink és a mögéjük felsorakozó kutatási háttér támogatásával, szaktudásával készek vagyunk együttműködni egyedi technológiákhoz alkalmazkodó termék alternatívák, módosítások, vagy új termékek fejlesztésében partnereink igénye szerint.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató