Menü
Kosár

ORLEN GREASEN LT-4 S2 40KG

ORLEN GREASEN LT-4 S2 40KG
Nincs raktáron
ORLEN GREASEN LT-4 S2 40KG
95 758 Ft
Nettó ár: 75 400 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-01914
  • Tömeg: 40 kg

Az Orlen egy lengyel olajfinomító és benzin-kiskereskedő. A társaság jelentős, európai tőzsdén jegyzett cég, amely kiemelkedő tevékenységet folytat Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Németországban, a balti államokban, valamint Kanadában is.

 

Az ORLEN OIL  a PKN ORLEN Lengyel Kőolaj Konszern része, amely a világ egyik vezető olaj és zsír gyártója, kenőanyaggyártó és forgalmazó a gépjárműipar, a mezőgazdaság és az ipar területeken, és amely jelenleg Közép-Kelet-Európa legnagyobb  vállalata.

Az ORLEN OIL a stratégiájának megfelelően folyamatos kapcsolatban áll a világ piacvezető, adalékanyagokat gyártó vállalataival, hogy a legnagyobb európai autógyárak (mint például a Mercedes-Benz, MAN, Volkswagen, BMW, Volvo, Renault…) elvárásainak megfelelő motorolajok új technológiáinak kifejlesztésében továbbra is az élen maradjon.

A világvezető adalékgyártó üzemeivel való együttműködés az ipari kenőanyagok új technológiájával kapcsolatos alap- és alkalmazásbeli vizsgálatokat is magában foglalja.

 

 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató