Menü
Kosár

STIHL HP SUPER 2T ZÖLD 1L

STIHL HP SUPER  2T ZÖLD 1L
STIHL HP SUPER 2T ZÖLD 1L
6 439 Ft
Nettó ár: 5 070 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-01368
  • Tömeg: 0.912 kg

STIHL HP SUPER 2T ZÖLD

Csúcsminőségű félszintetikus kétütemű adalék a legmodernebb kertgondozó eszközök számára kifejlesztve. Kiváló kenést biztosít rendkívül tiszta égés mellett. Füstöléscsökkentő adalékokkal magas fordulatszámon üzemelő gépek részére.
A zöld szín láthatóbbá teszi a keveredés folyamatát.

SPECIFIKÁCIÓK ÉS JÓVÁHAGYÁSOK:

JASO-FD
ISO-L-EGD

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A STIHL motoros gépek lehető legjobb teljesítményleadása és hosszú élettartama érdekében a kenő- és üzemanyagokat a STIHL saját laboratóriumában fejleszti és teszteli. A STIHL gépeket próbapadokon és a kültéri próbák során a legkülönfélébb munkafeltételek mellett tesztelik, és a felhasználókkal együttműködve folyamatosan tovább fejlesztik. A STIHL Optimum System alapelve: Minőségi kenőanyagok az emberek, a gépek és a környezet számára.

A STIHL üzemanyagokat kifejezetten a STIHL motoros gépekhez és a STIHL motorolajokhoz fejlesztették. A speciális STIHL lánckenőolajak minimálisra csökkentik a fűrészlánc és a vezetőlemez súrlódását és kopását.

A gépek használatánál azok ápolására is figyelmet kell fordítani, hiszen ez nagymértékben hozzájárul a gépek hosszú élettartamához.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató