Menü
Kosár

CLEANSTAR T 2L NAGYHATÁSÚ IPARI TISZTÍTÓ 20KG

CLEANSTAR T 2L NAGYHATÁSÚ IPARI TISZTÍTÓ 20KG
Nincs raktáron
CLEANSTAR T 2L NAGYHATÁSÚ IPARI TISZTÍTÓ 20KG
31 369 Ft
Nettó ár: 24 700 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-01878
  • Tömeg: 20 kg

A CLEANSTAR tisztító termékcsalád fejlesztése közel 30 éves múltra tekint vissza. Egyik szegmense, a gépjárműtisztítás egy kamionsamponból kiindulva, folyamatos fejlesztés eredményeképpen vált a hazai piacon közismertté.

Közületi tisztítószereink, amelyeket takarító cégek részére fejlesztettünk, és gazdaságos kiszerelésben forgalmazunk, az intézményi takarítás összes területét felölelik. Ennek megfelelően professzionális megoldásokat javaslunk a közintézmények, iskolák, bevásárlóközpontok, autószalonok, bankok, irodaházak takarításához, épületüzemeltetők számára.

A szállodaipar területén felmerülő számos tisztítás-technológiai feladatra ajánlunk saját fejlesztésű terméket, hiszen tudjuk, hogy a szállodavendégek számára az egyik legfontosabb szempont a higiénia. Így a padlótisztítás, ablak-, szaniter-, kárpit- és szőnyegtisztítás mellett vízkőoldásra, zsírtalanításra alkalmas felülettisztítók széles választékát kínáljuk. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük az aktuális tisztítás-technológiai újdonságokhoz alkalmazkodó piaci igényeknek megfelelően. Cégünk saját fejlesztő részleggel rendelkezik. Szakembereink és a mögéjük felsorakozó kutatási háttér támogatásával, szaktudásával készek vagyunk együttműködni egyedi technológiákhoz alkalmazkodó termék alternatívák, módosítások, vagy új termékek fejlesztésében partnereink igénye szerint.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató