Menü
Kosár

BERNER FÉKTISZTÍTÓ 5L

BERNER FÉKTISZTÍTÓ 5L
Nincs raktáron
BERNER FÉKTISZTÍTÓ 5L
10 319 Ft
Nettó ár: 8 125 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-00738
  • Tömeg: 3.65 kg

BERNER FÉKTISZTÍTÓ

Fék- és tengelykapcsoló-berendezések tisztítása és zsírtalanítása.

Előnyök:
- Egyenletes fékhatást biztosít.
- Gyorsan eltávolítja a fék- és tengelykapcsolóport, olaj-, zsír- és szennyeződésmaradványokat.
- Nem véd a korróziótol.
- FCKW-tól, CKW-tól, ólomtól, kadmiumtól, acetontól, mérgező és maró anyagoktól mentes.

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A Berner márkanév már több, mint 60 éve a megbízhatóságot, a biztonságot, a partnerséget és az egyéni tanácsadást jelenti. Innovatív és kompetens partner, mely aktívan reagál a piaci fejlesztésekre és egyénre szabott megoldásokat, szolgáltatásokat kínál. A Berner ezeket az értékeket képviseli a jövőben is.

Európaszerte tevékenykedő vállalatként a Berner sokévi tapasztalattal és kompetenciával rendelkezik az ágazatban. A közvetlen értékesítő megérti ügyfeleit, nem csak szállító, hanem partner, aki mindenkor támogatóan és hasznos tanácsokkal áll rendelkezésre.

A „Szenvedélyünk a szakértelem” röviden kifejezi dolgozóink hozzáállását. A vállalat már a kezdeti évektől kiemelkedik a tudás és a lelkesedés kombinációja révén.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató