Menü
Kosár

AMBRA HYPOIDE 90 20L

AMBRA HYPOIDE 90 20L
Nincs raktáron
AMBRA HYPOIDE 90 20L
61 503 Ft
Nettó ár: 48 428 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-01171
  • Tömeg: 17.94 kg

AMBRA HYPOIDE 90

Egy hajtóműolaj, amelyet mezőgazdasági gépek és földmunkagépek hajtóműveihez, sebességváltóihoz, végső hajtásaihoz és állványaihoz terveztek. A terméket rendkívül nagy rugalmasság jellemzi, garantálja a folyékonyságot bármilyen hőmérsékleten. Az olaj rezgések és csúszások nélkül nagy hatékonyságot biztosít. Jó lágyító tulajdonságokkal rendelkezik, ami biztosítja biztosítja a a kenés folyamatosságát és az állandó hőeltávolítást. A hajtóműolaj ideális termék a gép vagy berendezés megfelelő működésképességének megőrzéséhez.

Specifikációk és jóváhagyások:

- API GL5
-MIL-L-2105 D
- SAE 80W90
-ZF TE-ML 05A
- ZF TE-ML 07A
- ZF TE-ML 21A

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

Az Ambra a nagyteljesítményű kenőanyagok és folyadékok termékcsaládja, amelyet kizárólag az összes New Holland berendezéshez terveztek. A termékcsalád a Petronas, és a mezőgazdaság egyik legismertebb és legikonikusabb márkája közötti együttműködés eredménye, célja egy csúcskategóriás kenőanyag termékcsalád létrehozása, amely a teljesítményt, a megbízhatóságot és hatékonyságot jelenti.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató