Menü
Kosár

CLEANSTAR F1 SAVAS FELNITISZTÍTÓ 20KG

CLEANSTAR F1 SAVAS FELNITISZTÍTÓ 20KG
Nincs raktáron
CLEANSTAR F1 SAVAS FELNITISZTÍTÓ 20KG
82 220 Ft
Nettó ár: 64 740 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-01880
  • Tömeg: 20 kg

CLEANSTAR F1 SAVAS FELNITISZTÍTÓ

SAVAS SZER SZEMÉLYAUTÓ FELNITISZTÍTÁSRA ÉS TARTÁLYTISZTÍTÁSRA
• a tisztítandó felületet nem támadja meg
• speciális személyautó alufelni tisztító – zsír, olaj, ráégett fékpor, oxidréteg eltávolítása
• hatékony, nagy töménységű, erős savkombináció
• alumínium tartályok, taposótrepnik tisztítására is
• autómosókban megfelelő hígítással általános tisztítószer, vízkő, rozsda ellen
Erősen savas koncentrátum alufelni tisztítására. Gyorsan és hatékonyan távolítja el a zsíros, olajos szennyeződéseket, a ráégett fékport, és a felületen képződött oxidréteget. Jól használható alumínium üzemanyagtartályok, taposótrepnik tisztítására is.
A terméket a szennyeződés mértékétől függően 1:2- 1:5 hígításban célszerű használni. Permetezze vagy ecsettel vigye fel a megtisztítandó felületre. Rövid ideig ( max. 5 perc ) hagyja hatni. Nagyon makacs szennyeződés esetén kefével vagy szivaccsal dörzsölje át. Nagynyomású vízzel vagy gőzborotvával öblítse le.
Meleg felületen ne használja. Használat előtt kis felületen végezzen próbatisztítást. Ne hagyja a szert a felületre száradni, bő vízzel mindig mossa le.

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A CLEANSTAR tisztító termékcsalád fejlesztése közel 30 éves múltra tekint vissza. Egyik szegmense, a gépjárműtisztítás egy kamionsamponból kiindulva, folyamatos fejlesztés eredményeképpen vált a hazai piacon közismertté.

Közületi tisztítószereink, amelyeket takarító cégek részére fejlesztettünk, és gazdaságos kiszerelésben forgalmazunk, az intézményi takarítás összes területét felölelik. Ennek megfelelően professzionális megoldásokat javaslunk a közintézmények, iskolák, bevásárlóközpontok, autószalonok, bankok, irodaházak takarításához, épületüzemeltetők számára.

A szállodaipar területén felmerülő számos tisztítás-technológiai feladatra ajánlunk saját fejlesztésű terméket, hiszen tudjuk, hogy a szállodavendégek számára az egyik legfontosabb szempont a higiénia. Így a padlótisztítás, ablak-, szaniter-, kárpit- és szőnyegtisztítás mellett vízkőoldásra, zsírtalanításra alkalmas felülettisztítók széles választékát kínáljuk. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük az aktuális tisztítás-technológiai újdonságokhoz alkalmazkodó piaci igényeknek megfelelően. Cégünk saját fejlesztő részleggel rendelkezik. Szakembereink és a mögéjük felsorakozó kutatási háttér támogatásával, szaktudásával készek vagyunk együttműködni egyedi technológiákhoz alkalmazkodó termék alternatívák, módosítások, vagy új termékek fejlesztésében partnereink igénye szerint.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató