Menü
Kosár

FUCHS TIT. GT1 5W40 1L

FUCHS TIT. GT1 5W40 1L
Nincs raktáron
FUCHS TIT. GT1 5W40 1L
3 094 Ft
Nettó ár: 2 436 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: 100694
  • Tömeg: 0.847 kg

FUCHS TIT. GT1 5W40

TITAN GT1 SAE 5W40 egy prémium minőségű motorolaj a modern személygépjárművek és kis haszon gépjárművek részére, hasznosítva az új XTL-Technológiát. Az innovatív XTL-Technológia a legmagasabb teljesítményt nyújtja a teljes alkalmazási hőmérséklet határokon túl is, egészen a nagyon alacsonytól, a nagyon magas hőmérsékletekig. Az XTL-Technológia egyedülálló kenési tulajdonsága jelentős előnyöket nyújt, a nagy igénybevételeknek kitett motorok számára, különösképpen a legújabb fejlesztésű, alul méretezett motorok számára, amelyek a Stop-Start rendszerrel üzemelnek. Motorok nagy teljesítménnyel élvezhetik a megbízható kenést, gyorsabb könnyebb indítást. A termék további előnyöket nyújt a füstgáz után kezelő rendszerekkel szerelt autóknak, amelyek katalizátorral, vagy dízel részecske szűrőkkel vannak felszerelve, magasan tartja ezek átalakítási arányát, valamint hosszabb élettartamot nyújtanak. Az XTL-Technológia még alacsonyabb üzemanyag felhasználást biztosít, az ugyan ilyen SAE osztályú olajokkal összevetve is.

Előnyök:
- Az olaj cirkulációs idő alacsony hőmérsékleten gyorsabb és a motor indításának ideje is csökken.
- XTL-Technológia alkalmazásával további üzemanyag megtakarítás érhető el, összevetve az ugyan ilyen SAE viszkozitási osztályú olajokkal.
- Alacsonyabb olajfogyasztás
- Megnövelt öregedés elleni stabilitás. Alacsonyabb viszkozitás növekedés a szabványos motorteszteken.
- Használatra engedélyezett a VW követlen befecskendezésű (PD) dízel motorjai részére.
- Kiváló kopás elleni védelem pl.: a vezérmű elemek részére (vezérműtengely, bütykök, stb.)
- Alacsony párolgási veszteség, ebből adódóan alacsonyabb olajfogyasztás.

Specifikációk és jóváhagyások:

- ACEA C3
- API SN / SM
- BMW LONGLIFE-04
- dexos2™ (D20311HE075)
- FORD M2C917-A
- MB 226.5 / 229.31
- PORSCHE A40
- RENAULT RN0700 / RN0710
- VW 502.00 / 505.00 / 505.01

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

1931. A RUDOLF FUCHS vállalat alapítása Mannheim városában. Kiváló minőségű pennsylvaniai finomított olajtermékek importálása és forgalmazása. Regionális motorolaj üzletág létrehozása.

LUBRICANTS. A FUCHS kenőanyagokra összpontosít és a kenőanyagok területén minden követelménynek és alkalmazási területnek megfelelő megoldásokat kínál.

TECHNOLOGY. A FUCHS technológiai vezető szerepet tölt be a stratégiailag fontos alkalmazási területeken, és ügyfeleinek elismerten az első számú technológiai partnere. A FUCHS nem csak a saját kenőanyagaira összpontosít, hanem holisztikus módszerrel dolgozik és gondosan odafigyel az ügyfelei által használt eljárásokra.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató