Menü
Kosár

WÜRTH FÚRÓ-VÁGÓ OLAJ CUT+COOL PERFECT SPRAY 400ML

WÜRTH FÚRÓ-VÁGÓ OLAJ CUT+COOL PERFECT SPRAY 400ML
Nincs raktáron
WÜRTH FÚRÓ-VÁGÓ OLAJ CUT+COOL PERFECT SPRAY 400ML
4 276 Ft
Nettó ár: 3 367 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-01583
  • Tömeg: 0.334 kg

WÜRTH FÚRÓ-VÁGÓ OLAJ CUT+COOL PERFECT SPRAY 400ML

Vízzel nem elegyedő hűtőfolyadék acél, erősen ötvözött acél, alumínium, nemvas alapfémek, titán, volfrám-karbid, öntöttvas stb. megmunkálásához és vágásmentes alakításához. Nagyteljesítményű vágóolaj a legnehezebb megmunkálási munkákhoz és nagyobb forgácsolási sebességekhez. Szín: Narancssárga.
Optimális eredmény és biztonság minden anyaghoz és alkalmazáshoz. Hosszabb szerszámélettartam. Nagy korrózió elleni védelem. Hegeszthető, kis mennyiségek előzetes tisztítása nélkül. Optimális teljesítmény és a legjobb eredmények, a kifejezetten egymáshoz hangolt komponenseknek köszönhetően. Megbízható teljesítmény, akár hibás beállítású szerszámoknál is.

A Würth csoport első vállalatát 1945-ben alapították Németországban. Ma a Würth csoport a világ vezető vállalata a professzionális vevőknek történő közvetlen értékesítés területén különböző ágazatokban. A cég öt kontinens több mint 80 országában van jelen, és több mint 71 000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég egyik fő megkülönböztető jellemzője az ügyfeleknek kínált termékek és szolgáltatások minősége.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató