Menü
Kosár

MOBIL AGRI SUPER STOU 15W40 208L

MOBIL AGRI SUPER STOU 15W40 208L
Nincs raktáron
MOBIL AGRI SUPER STOU 15W40 208L
356 251 Ft
Nettó ár: 280 513 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-00391
  • Tömeg: 184.288 kg

MOBIL AGRI SUPER STOU 15W40

A Mobil Agri Super 15W-40 nagy teljesítményű, többfunkciós kenő anyag a legtöbb mezőgazdasági gépben használható. Ez a STOU kenőanyag kiváló teljesítményt nyújt a mezőgazdaság területén található benzin- és dízelmotorokban, hajtóművekben, hidraulikus rendszerekben, tengelyhajtóművekben és olajfürdőbe merülő fékekben egyaránt. A Mobil Agri Super 15W-40 többfokozatú kenőanyag a mezőgazdaság területén előforduló nagy igénybevételt jelentő alkalmazások és üzemelési feltételek széles körében használható.

A termék jellemzői és előnyei

A mezőgazdasági vállalkozások sok olyan gépi berendezést használnak, melyek többfunkciós kenőanyagot igényelnek. A Mobil Agri Super 15W-40-ben megtestesül ő műszaki tudás lehetővé teszi e berendezések változó kenési igényeinek kielégítését, csökkentve a szükséges kenyanyagokszámát és és a helytelen használat kockázatának lehetőségét.

SPECIFIKÁCIÓK ÉS JÓVÁHAGYÁSOK:

Allison C-4 (csak mezőgazdasági gépek esetén)
Massey Fergusson MF 1139
STOU
John Deere J27
Ford M2C 159B
API CF
API CE/SF
API GL-4

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén. 

Az ExxonMobil Corporation a világ legnagyobb tőzsdén jegyzett olaj- és gázipari vállalata. Hatalmas olaj- és gázkészletük van a világban. Ők a világ legnagyobb olajfinomítója és kőolajtermék-kereskedője, petrolkémiai cégük pedig az egyik legnagyobb a világon. A vállalat nagy portfólióval rendelkezik fogyasztói, kereskedelmi, ipari, légi és tengeri kenőanyagokból, valamint bázisokból és speciális termékekből, amelyek szegmensükben a legismertebbek és elismertebbek. Ásványi és szintetikus kenőanyagok teljes skáláját kínálják, a bázisok, aszfalt- és speciális termékek mellett számos vezető márkát képviselve. Közel 50 éve iparági vezető szerepet töltenek be a nagy teljesítményű szintetikus motorolajok fejlesztésében – olyan innovációkat kínálva, amelyek túlmutatnak a hagyományos ásványolajok képességein. Mindegyik szintetikus olaj hozzájárul az olaj hosszú élettartamához, a berendezés hosszabb élettartamához, a kevesebb használt fáradt olajhoz és a potenciális energia- vagy üzemanyag-megtakarításhoz. További előnyök közé tartozik a magas hőmérsékleti képesség, a kiváló oxidációállóság, az alacsony hőmérsékletű folyékonyság és a kopásvédelem.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató