Menü
Kosár

STIHL HP SUPER 2T ZÖLD 5L

STIHL HP SUPER  2T ZÖLD 5L
Nincs raktáron
STIHL HP SUPER 2T ZÖLD 5L
32 195 Ft
Nettó ár: 25 350 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-01306
  • Tömeg: 4.56 kg

STIHL HP SUPER 2T ZÖLD 5L

Prémium minőségű, vörös színű, ásványolaj alapú motorolaj, amely kifejezetten STIHL és VIKING márkájú léghűtéses kerti gépekhez lett kifejlesztve. Kiváló kenési és égési jellemzőkkel rendelkezik, így hosszútávon megőrzi a motorteljesítményét, csökken a koksz képződés az égéstérben, így tisztán tartja és megóvja a kopástól. Összetétele kompatibilis a STIHL gépekben alkalmazott tömítésekkel. A STIHL kizárólag a saját márkás kétütemű motorolajainál írja elő az 1:50-e keverési arányt. Az egy literes kiszerelés 50 liter benzinhez elegendő. A termék erős vörös színe segít ellenőrizni az olaj és a benzin megfelelő elegyedését.

Specifikációk és jóváhagyások:

- JASO FB
- ISO-L-EGB

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A STIHL motoros gépek lehető legjobb teljesítményleadása és hosszú élettartama érdekében a kenő- és üzemanyagokat a STIHL saját laboratóriumában fejleszti és teszteli. A STIHL gépeket próbapadokon és a kültéri próbák során a legkülönfélébb munkafeltételek mellett tesztelik, és a felhasználókkal együttműködve folyamatosan tovább fejlesztik. A STIHL Optimum System alapelve: Minőségi kenőanyagok az emberek, a gépek és a környezet számára.

A STIHL üzemanyagokat kifejezetten a STIHL motoros gépekhez és a STIHL motorolajokhoz fejlesztették. A speciális STIHL lánckenőolajak minimálisra csökkentik a fűrészlánc és a vezetőlemez súrlódását és kopását.

A gépek használatánál azok ápolására is figyelmet kell fordítani, hiszen ez nagymértékben hozzájárul a gépek hosszú élettartamához.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató