Menü
Kosár

TOTAL ALTIS EM 2 PATRON 0,4KG

TOTAL ALTIS EM 2 PATRON 0,4KG
Nincs raktáron
TOTAL ALTIS EM 2 PATRON 0,4KG
2 668 Ft
Nettó ár: 2 101 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-00752
  • Tömeg: 0.4 kg
  • Gyártói cikkszám: 160830

Az ALTIS EM2 zsír speciálisan az elektro motorok gördülő csapágyaihoz lett fejlesztve. Ugyancsak ajánlott magas hőmérsékleten, víz jelenlétében, vagy az nélkül üzemelő gördülőcsapágyak siklócsapágyak, csúszkák, fogasléces mechanizmusok kenésére és villanymotorok, generátorok, meleg levegőt szállító ventilátorok, kemence konvejorok, szárítók csapágyainak kenésére, valamint minden más nagy sebességű és magas hőmérsékletű alkalmazáshoz.
Ügyelni kell arra, hogy a zsír a felhasználás során ne szennyeződhessen porral, vagy más szennyező anyaggal. A zsírzáshoz ajánlatos pneumatikus szivattyús rendszert vagy zsírzóbetétet használni.

Lehetővé teszi a hosszú újrazsírzási időintervallumot, nagyon jó stabilitás üzem közben és a tárolás során. Könnyen szivattyúzható és injektálható. Jól tapad a fémek felületén, valamint kitűnő rozsda- és korróziógátló képesség. Kivételesen jó termikus stabilitás, mely kiváló reverzibilitással párosul. Nem tartalmaz ólmot, sem más nehéz fémet, mely veszélyes lehetne az emberi egészségre vagy a környezetre.

-ISO 6743-9 : L-XBFEA 2
-DIN 51502 : K2P- 20


A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A Total - multinacionális energiaipari vállalatként - elkötelezett az innováció mellett, és kezdeményezéseivel arra törekszik, hogy fenntartható módon kielégítse az emberiség energiaigényét.

Francia világmárka. 5 földrész mintegy 130 országában forgalmazzák.

Csehország, Szlovákia és Magyarország közösen alkotja a TotalEnergies közép-európai képviseletét, amely a világ negyedik legnagyobb energetikai társasága.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató