Menü
Kosár

FUCHS AGRIFARM GEAR LS SAE 90 20L

FUCHS AGRIFARM GEAR LS SAE 90 20L
Nincs raktáron
FUCHS AGRIFARM GEAR LS SAE 90 20L
80 651 Ft
Nettó ár: 63 505 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-01694
  • Tömeg: 18 kg

FUCHS AGRIFARM GEAR LS SAE 90

Szuper magas teljesítményű EP hajtóműolaj korlátozott csúszású (Limited-Slip) önzáró differenciálművekhez, mezőgazdasági és egyéb berendezésekbe.
Leírás

AGRIFARM GEAR LS 90 nagyteljesítményű, ásványolaj alapú tengelyolaj, ajánlott minden olyan gyártó járművébe, ahol kimondottan korlátozott csúszású önzáró differenciálmű van beépítve. AGRIFARM GEAR LS 90 biztosítja a korlátozott csúszású önzáró differenciálművek biztonságos üzemeltetését és berendezések maximális élettartamát.
Alkalmazás

AGRIFARM GEAR LS 90 keverhető és kompatibilis a szokványos ATF olajokkal. Ennek ellenére egymás közti keveredésüket lehetőség szerint kerüljük el. Teljes olajcserét javaslunk az AGRIFARM GEAR LS 90-re történő átálláskor, annak érdekében, hogy a termék összes előnyét megkapjuk. A biztonságra és az elhasználódott termék kezelésére vonatkozó információkat, a termék biztonságtechnikai adatlapja tartalmazza.

Specifikációk és jóváhagyások:

-API GL-5
-NH 520B
-SDFG OP 1705LS
-VOLVO 97310
-ZF TE-ML 05C, 12C, 16E

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

1931. A RUDOLF FUCHS vállalat alapítása Mannheim városában. Kiváló minőségű pennsylvaniai finomított olajtermékek importálása és forgalmazása. Regionális motorolaj üzletág létrehozása.

LUBRICANTS. A FUCHS kenőanyagokra összpontosít és a kenőanyagok területén minden követelménynek és alkalmazási területnek megfelelő megoldásokat kínál.

TECHNOLOGY. A FUCHS technológiai vezető szerepet tölt be a stratégiailag fontos alkalmazási területeken, és ügyfeleinek elismerten az első számú technológiai partnere. A FUCHS nem csak a saját kenőanyagaira összpontosít, hanem holisztikus módszerrel dolgozik és gondosan odafigyel az ügyfelei által használt eljárásokra.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató