Menü
Kosár

TOTAL AZOLLA DZF 46 20L

TOTAL AZOLLA DZF 46 20L
Nincs raktáron
TOTAL AZOLLA DZF 46 20L
41 344 Ft
Nettó ár: 32 555 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: 100792
  • Tömeg: 17.5 kg
  • Gyártói cikkszám: 131014

Nagy teljesítményű kopásgátló hidraulika olaj.Használata ajánlott minden fajta hidraulika rendszerben, különösen akkor, ha a víz jelenléte nem kerülhető el és a fölös víz eltávolítása lehetetlen (például : a rendszer 24 –ből 24 órát működik).Kiválóan véd a korrózió és a rozsda ellen.Nagy termikus stabilitás a magas üzemi hőmérsékletekkel szemben.Kiváló habzásgátló és légelváló tulajdonságok szilikonmentes adalék használatával.Használata csökkenti a karbantartási és a működési költségeket.

Specifikációk és jóváhagyások:

ISO 6743/4 HM
DIN 51 524 p 2, HLP
AFNOR NF E 48 603 HM
MAN N 698 H-LPD
MÜLLER WEINGARTEN

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A Total - multinacionális energiaipari vállalatként - elkötelezett az innováció mellett, és kezdeményezéseivel arra törekszik, hogy fenntartható módon kielégítse az emberiség energiaigényét.

Francia világmárka. 5 földrész mintegy 130 országában forgalmazzák.

Csehország, Szlovákia és Magyarország közösen alkotja a TotalEnergies közép-európai képviseletét, amely a világ negyedik legnagyobb energetikai társasága.

 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató