Menü
Kosár

BLOG RSS Feed

26 febr. Cégek, Munkavállalók! Figyelem, adómentes a céges kerékpár!
ZoilAdMin 0 4
A 2021 június 9-én megjelent Magyar Közlöny beszámolása alapján törvénymódosítás született, amely szerint 2022-től személyi jövedelemadó- (szja) és társaságiadó- (tao) kedvezményeket kapnak azon vállalatok, amelyek kerékpárt vásárolnak az alkalmazottaik részére.   Az SZJA törvény..
10 nov. AZ IZZÓKRÓL ÁLTALÁNOSAN, MILYEN IZZÓT VÁLASSZAK
ZoilAdMin 0 736
A megfelelő világítás elengedhetetlen a biztonságos közlekedéshez, főként őszi-téli időszakban, ködös párás időben létfontosságú. A látási viszonyok sokat romlanak ezekben a hónapokban, hamar sötét van, a nem megfelelő világítással való közlekedés veszélyes lehet, mind a magunk, mind m..
03 nov. Készülj fel a télre: tippek motorkerékpár téli felkészítéséhez
ZoilAdMin 0 773
Ha szeretnéd, hogy tavasszal zökkenőmentesen induljon a motoros szezon, akkor érdemes néhány tanácsot megfogadni mielőtt letesszük a motort a holtszezon idejére. A legtöbben úgy gondolják, hogy elég tavasszal elvégezni a karbantartási munkákat, viszont sokkal jobb úgy kezdeni az újévet, ..
26 okt. Hogyan használjuk télen az elektromos robogónkat?
ZoilAdMin 0 762
Közeledik a tél, ezzel együtt a szélsőséges időjárás is. Mégis vannak, akiknek ugyanúgy szükséges használni robogójukat, mint nyáron. Adunk néhány tanácsot, amelyet érdemes megfogadni a kellemetlenségek elkerülése érdekében. Mik azok, amikre mindenképpen oda kell figyelnünk télen az elektrom..
19 okt. TIPPEK, ÖTLETEK ELEKTROMOS JÁRMŰVEK OTTHONI KARBANTARTÁSÁRA
ZoilAdMin 0 782
Egyre többen választanak elektromos járművet, ezeknek a járműveknek is szüksége van karbantartásra, megéri időt szakítani rá annak érdekében, hogy a jármű élettartama hosszabb legyen és biztonságosan lehessen közlekedni vele.   Akku karbantartása Az elektromos járművek legfontosabb alkatrésze..
12 okt. NEUZER HOLLANDIA OPTIMA DELUXE ELEKTROMOS PEDELEC KERÉKPÁR
ZoilAdMin 0 882
Holland stílus, nemcsak megjelenésben, hanem a gazdaságosság terén is.   A Neuzer Hollandia Optima Deluxe 28”-os kerékméretű, kizárólag alacsony átlépős városi geometriájú alumínium vázas kerékpár, teleszkóppal szerelve. Középmotoros változat, a Neuzer kínálatának legolcsóbb középmotoros k..
09 okt. GEPIDA REPTILA 800 ALTUS 7
ZoilAdMin 0 814
Megkönnyítjük a hétköznapokat!   Elugrani a boltba, vagy a kicsit óvodába vinni fáradtság és bonyolult szervezkedés nélkül? Ebben lesz megbízható társ a Reptila! Városi kerékpárunkban az a legjobb, hogy szimbiózisban mozog a felhasználóval, legyen szó hétköznapi rohanásról, intézkedésről, vagy..
06 okt. TÉLI FOLYADÉKOK, KELLÉKEK
ZoilAdMin 0 811
Kisokos a téli autózáshoz   A november megérkezése a hajnali fagyok megjelenését hozhatja magával. Nem árt, ha még előtte felkészítjük autónkat a téli közlekedésre, ne érjen minket meglepetés. Ebben az időszakban a nappali átlaghőmérséklet 5-10 Celsius-fok alatt van, éjszaka pedig ..
06 okt. MEGÉRKEZTEK KÍNÁLATUNKBA AZ AREXONS WIZZY TERMÉKEK!
ZoilAdMin 0 892
Az Arexons nemzetközi vállalat csúcsminőségű autóápoló termékeket gyárt személygépkocsik és tehergépjárművek számára. A kínálatban szerepelnek a jármű belső és külső részének ápolására használt termékek. A termékpalettán megtalálhatóak az autósamponok, autóillatanyagokat, fék- és f..
06 okt. SHARP KS2AEU-B ELEKTROMOS ROLLER
ZoilAdMin 0 801
Ideális társ a gyors városi közlekedéshez. A Sharp KS2AEU-B egy elektromos roller beépített kijelzővel, dupla felfüggesztéssel hátul, akár 40 km hatótávval, bluetooth kapcsolattal. Nagyszerű és környezetbarát közlekedési mód a Sharp elektromos rollerrel. A könnyen használható összecsukható rendsz..
17 júl. Z-GREASE KENŐZSÍROK BEMUTATÁSA
0 922
Zsírt alapvetően olyan területen használunk, ahol olajat valamiért nem lehet vagy nem praktikus. Olyan helyek kenését teszi lehetővé, ahol az olaj kifolyna a kenési pontról. A zsírok szilárd halmazállapotú kenőanyagok. A kenőzsír nem más, mint olaj, szappan és adalékok keveréke. A kenőzsírok hatékon..
10 júl. BIKESAFE REGISZTRÁCIÓ
ZoilAdMin 0 1154
BikeSafe Nonprofit Kft. adatai szerint Magyarországon több ezer kerékpárt lopnak el évente. Nagy részük azonosítatlan így sosem kerül meg, vagy ha megkerül, nyilvántartás híján nem tudják ki a gazdája, így nincs kinek visszaadni őket. A Pedelec-2022 elektromobilitás program keretein belül kötele..
Tételek 1 től 12-ig / összesen 28 (3 oldal)
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató