Menü
Kosár

LIQUI MOLY ATF TOP TEC 1800 1L

LIQUI MOLY ATF TOP TEC 1800 1L
Nincs raktáron
LIQUI MOLY ATF TOP TEC 1800 1L
4 717 Ft
Nettó ár: 3 714 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-00104
  • Tömeg: 0.845 kg

LIQUI MOLY ATF TOP TEC 1800

Szintetikus technológiával előállított, alacsony viszkozitású, nagy teljesítményű hajtóműolaj automata váltókhoz. A Top Tec ATF 1800 kifejezetten a ZF 6HP19/26/32 típusú automataváltókhoz lett kifejlesztve, amelyek számos korszerű BMW, Jaguar, Land Rover és Porsche alaptartozéka. Rendkívüli kopás és korrózió védelem mellett, kiemelkedő hidegindítási tulajdonságokkal rendelkezik.

Specifikációk:
Dexron VI,
Mercon LV

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A német vállalat kiváló minőségű kenőanyagok és termékcsaládok egész sorát tudja felmutatni a hajtóműolaj, üzemanyag- és olaj-adalékok, autóápolási cikkek, speciális kenőanyagok és szerviztermékek kategóriában. A folyamatos kutatómunkának köszönhetően megfelelnek a legújabb teljesítményi követelményeknek is, igazodva az aktuális piaci igényekhez. Minderre garancia a német megbízhatóság, a szigorú minőségellenőrzési folyamatok és a számítógéppel vezérelt gyártás.

A minőségellenőrzés már a nyersolaj beérkezését követően megkezdődik, a fejlesztés során pedig a legszélsőségesebb körülmények között zajlik a mintavételezés, még mielőtt a késztermék kiszállításra kerülne. A Liqui Moly számára nem csupán a termékei minősége a legfontosabb, hanem elkötelezett a környezetvédelem mellett is.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató