Menü
Kosár

LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LE 5W30 205L

LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LE 5W30 205L
Nincs raktáron
LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LE 5W30 205L
488 438 Ft
Nettó ár: 384 597 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-01469
  • Tömeg: 174.865 kg

LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LE 5W30

A LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LE 5W-30 alacsony hamutartalmú (low SAPS, szulfát hamu, foszfor & kén), szintetikus, szuper ultra nagy teljesítményű Diesel-motorolaj (SUHPD) a korszerű nehéz haszonjármű motorok számára. Kifejezetten Diesel részecskeszűrővel és vagy EGR/SCR technológiával ellátott járművekhez.
A legkiválóbb minőségű szintetikus bázisolajnak és a fejlett alacsony hamutartalmú adalék csomagnak köszönhetően a LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LE 5W-30 a leghosszabb olajcsere periódust teszi lehetővé. Jelentősen csökkenti a részecske kibocsátást és védi a Diesel részecskeszűrőt.
A LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LE 5W-30 az alacsony hamutartalmú adalékolásnak köszönhetően lehetővé teszi a rendkívül csekély kipufogógáz emissziót a környezetvédelem érdekében, és megnöveli a részecskeszűrő élettartamát. Kifejezetten a kénmentes gázolajhoz lett kifejlesztve. 4 %-ig terjedő fogyasztáscsökkentést tesz lehetővé a 15W-40-es motorolajhoz viszonyítva.
még kedvezőtlen viszonyok között is, mint a nagyon alacsony indítási hőmérséklet, és/vagy nagyon magas környezeti hőmérséklet.
A LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LE 5W-30 a járműgyártói előírás szerinti leghosszabb olajcsere periódust teszi lehetővé. A teljes üzemidő alatt megtartja az 5W-30-as viszkozitási fokozatát (stay in grade). Egész évben kiválóan használható széles hőmérsékleti tartományban. Optimális kenést biztosít.

A LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LE 5W-30 a korszerű, nagyterhelésű haszonjármű motorokban való használatra tervezett. Különösen a vezető motorgyártók mint MAN, Mercedes-Benz, Scania, Iveco, Volvo, MTU, Deutz, Cummins, stb. motorjaihoz. Beleértve a turbófeltöltött motorokat kipufogógáz visszavezetéssel (EGR) és szelektív redukciós katalizátorral (SCR) szerelve. Alkalmazása kénmentes gázolaj használata esetén javasolt.
Az ajánlott olajcsere periódust a járműgyártó kezelési útmutatója szerint tartsa be.
A LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LE 5W-30 motorolajat a kis hamutartalmú formulázás miatt - különösen a részecskeszűrővel szerelt haszonjármű motorokban - ne keverjük más motorolajokkal. Az olajcserénél visszamaradó mennyiség nem jelent problémát.

Specifikációk és jóváhagyások:
-API CJ-4
-Deutz DQC IV-10 LA
-Mack EO-O Premium Plus
-MAN M 3271-1/ M 3477/ M 3575/ M 3677
-MB-Approval 228.31/ 228.51
-MTU Oil Category 3.1
-Renault VI RLD-3
-Scania LA/ LDF-4
-Volvo VDS-4
-ACEA E4/ E6/ E7/ E9
-Caterpillar ECF-3 Cummins CES 20081
-Detroit Diesel DFS 93K218
-Ford WSS-M2C213-A1
-MTU Oil Category 2.1
-ZF TE-ML 07D

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A PJSC Lukoil moszkvai központú nemzetközi energiavállalat, fő profilja olaj és földgáz kitermelése, szállítása és kereskedelme. Az egyik legnagyobb oroszországi cég, és az egyik legnagyobb, tőzsdén jegyzett integrált olajvállalat a világon. 14 országban kutat és hoz felszínre olajat és gázt, kitermelésének 8 százaléka Oroszországból származik.

Több, mint 25 éve a LUKOIL a világ egyik vezető vállalata a kőolaj és gáz előállításában, valamint kőolajtermékek és petrolkémiai termékek finomításában. A világon minden nap több millió ember vásárolja meg termékeiket, és ezeket használja a saját életminőségének javításához.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató