Menü
Kosár

WÜRTH RÉZSPRAY CU 800 300ML

WÜRTH RÉZSPRAY CU 800 300ML
Nincs raktáron
WÜRTH RÉZSPRAY CU 800 300ML
3 725 Ft
Nettó ár: 2 933 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-01582
  • Tömeg: 0.33 kg

WÜRTH RÉZSPRAY CU 800 300ML

A nagy hőállóságú kenőanyag alkalmas féknyergek kenéséhez (megakadályozza a csikorgó hangokat), csavarkötésekhez (kipufogóvezeték csavarjai, gyújtógyertya menetek stb.), csapágyakhoz, forgó- és csuklórészekhez, csúszó felületekhez stb. Megakadályozza a szilárd tömítések összeégését, használható még védőgázas hegesztőpisztolyok fúvókái, valamint akkumulátorok és akkumulátor pólusok kontaktvédelmére.

Erősen tapadó kenő-, leválasztó- és korróziógátló vörösréz spray, amely rendkívül ellenálló a magas hőmérséklettel és a magas nyomással szemben.
Kémiai bázis: Puhafém-tartalmú félszintetikus alapú zsír. Szín: Réz. Szilikon- és AOX-mentes
Igen nagyfokú ellenállóképesség: Alkalmazási hőmérséklet tartomány -40 °C-tól +1200 °C-ig száraz kenéshez. Ellenáll a víznek, hígított lúgoknak és hígított savaknak.

Kiváló, hosszú élettartamú kenés, hosszan tartó védelmet nyújt a beégés, összetapadás és beragadás, kidörzsölődés, kopás, korrózió és súrlódási korrózió ellen.

A Würth csoport első vállalatát 1945-ben alapították Németországban. Ma a Würth csoport a világ vezető vállalata a professzionális vevőknek történő közvetlen értékesítés területén különböző ágazatokban. A cég öt kontinens több mint 80 országában van jelen, és több mint 71 000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég egyik fő megkülönböztető jellemzője az ügyfeleknek kínált termékek és szolgáltatások minősége.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató