Menü
Kosár

CASTROL AIRCOL HV 100 20L

CASTROL AIRCOL HV 100 20L
Nincs raktáron
CASTROL AIRCOL HV 100 20L
68 954 Ft
Nettó ár: 54 294 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-01386
  • Tömeg: 17.7 kg

CASTROL Aircol HV 100

Vákuumszivattyú olaj

Az Aircol HV 100 egy speciális vakuumszivattyú olaj mechnaikus vákuumszivattyúkhoz, amelyek kis- vagy akár nagyvákuumot állítanak elő 0,0001 mbar-ig. Forgattyús-, kilincsrúdas-, forgó-és kördugattyús szivattyúkhoz alkalmazható.

A Castrol Aircol HV 100 oldószeres finomítású paraffin alapú, amelynek magas a forráspontja és szűk a forrási tartománya. Továbbá, csekély a párolgási vesztesége, valamint alacsony a kokszosodási és habzási hajlama. Ez a termék kiváló korrózióvédelmet nyújt az acél és réz gépelemek részére.

Viszkozitás 40 °C-on: 95 mm2/sec (ISO VG 100)
Viszkozitás 100 °C-on: 10,6 mm2/sec
Lobbanáspont, nyílttéri: 260 °C
Dermedéspont: -12 °C

Semlegesítési szám: 0,01 mg KOH/g
Vízoldható savak: semleges
Oxidhamu: <0,01 %

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A Castrolt „CC Wakefield & Company” néven Charles „Cheers” Wakefield alapította. Charles 1899-ben otthagyta a Vacuum Oil vállalatot, hogy elindítsa kenőanyag-értékesítő vállalkozását vonatok és nehézgépek számára.

 

Az évszázad elején Wakefield érdeklődni kezdett két motorizált masina iránt, ez a kettő pedig az automobil és a repülőgép volt. A vállalat elkezdett kenőanyagokat gyártani e két szerkezet motorja számára, amelyeknek olyan, hidegindításkor is megfelelően folyós olajra volt szüksége, mely elég sűrű ahhoz, hogy nagyon magas hőmérsékleten is megfelelően működjön. Wakefield tudósai arra a következtetésre jutottak, ha hozzáadnak némi ricinusolajat, amely a ricinus babjából készített növényi olaj, azzal elérhető a kívánt hatás. Az új terméket pedig elnevezték „Castrolnak”.

A szenvedély és a sebesség örökségét magában hordozó Castrol-márka az innovációt és a teljesítményt is képviseli.

A Castrol ma új termékeket és üzleti modelleket fejleszt és tesztel a fenntarthatóság, a mobilitás és a digitalizálás területén fennálló fejlesztésekhez való alkalmazkodás érdekében A legújabb fejlesztések között vannak többek között:

  • A fémmegmunkáló folyadékok, amelyeknek köszönhetően kevesebb vizet kell használnia az iparágnak
  • A legújabb elektromos autókban használt sebességváltó-olajok.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató