Menü
Kosár

MOTUL 5100 4T 10W40 1L

MOTUL 5100 4T 10W40 1L
MOTUL 5100 4T 10W40 1L
4 575 Ft
Nettó ár: 3 602 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 101124
  • Tömeg: 0.885 kg

MOTUL 5100 4T 10W40

Technoszintetikus, észterbázisú 4 ütemű Euro 2 és 3 emissziós követelményeknek megfelelő sport,- túra,- enduro,- trial… stb. motorok kenőolaja.
Egyaránt használható integrált vagy anélküli sebességváltóhoz, száraz vagy nedves kuplunghoz, katalizátoros és levegő injektoros kipufogó rendszerekhez.

Előnyök:
- A Technoszintetikus technológia az észter bázisnak köszönhetően megerősíti az olaj kopásgátló tulajdonságát, megnöveli a sebességváltó védelmét és élettartamát.
- Magas hőmérsékleten is megmarad az olajfilm.
- Az olaj alacsony foszfor,- és kéntartalma miatt a katalizátorral szerelt motoroknál megfelel a legutolsó emissziós előírásoknak.

Specifikációk és jóváhagyások:

- API SL/SJ/SH/SG
- JASO MA NoM033MOT055

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A Motul egy francia vállalat, mely már 160 éve gyárt nagyteljesítményű motorolajokat és ipari kenőanyagokat. A Motul olyan innovatív termékeket kínál, amelyek kielégítik a legmagasabb igényeket, és amelyek biztosítják a motorok optimális teljesítményét és védelmét. Kiváló minőségű kenőanyagok gyártójaként a Motul két egymást jól kiegészítő területre specializálódott: a motorkenőanyagok piacára és az ipari kenőanyagok piacára. A Motul Automotive több mint 100 országban fejleszt, gyárt és értékesít motorolajokat gépjárművekhez (autók, motorkerékpárok, haszongépjárművek, munkagépek, tengeri, kertészeti gépek stb.). A MotulTech az ipar területére koncentrál, ahol a fejlesztésre, a gyártásra és az értékesítésre összpontosít. A hűtőfolyadékokon és a standardszolgáltatásokon kívül ipari kenőanyagaik felhasználóit és vásárlóit olyan megoldásokkal is ellátják, amelyekkel növelhetik egyedi berendezéseik termelékenységét.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató