Menü
Kosár

ORLEN OIL DIESEL 2 HPDO 15W40 20L

ORLEN OIL DIESEL 2 HPDO 15W40 20L
Nincs raktáron
ORLEN OIL DIESEL 2 HPDO 15W40 20L
34 840 Ft
Nettó ár: 27 433 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-00975
  • Tömeg: 18.2 kg

ORLEN OIL DIESEL 2 HPDO 15W40

Az ORLEN OIL DIESEL (2) HPDO motorolaj különösen nagy tehergépjárművek, építőiparigépek és autóbuszok turbófeltőltős és turbófeltőltő nélküli, erős és közepes terhelésnek kitett dízelmotorjaiban alkalmazható.

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

Az Orlen egy lengyel olajfinomító és benzin-kiskereskedő. A társaság jelentős, európai tőzsdén jegyzett cég, amely kiemelkedő tevékenységet folytat Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Németországban, a balti államokban, valamint Kanadában is.

 

Az ORLEN OIL  a PKN ORLEN Lengyel Kőolaj Konszern része, amely a világ egyik vezető olaj és zsír gyártója, kenőanyaggyártó és forgalmazó a gépjárműipar, a mezőgazdaság és az ipar területeken, és amely jelenleg Közép-Kelet-Európa legnagyobb  vállalata.

Az ORLEN OIL a stratégiájának megfelelően folyamatos kapcsolatban áll a világ piacvezető, adalékanyagokat gyártó vállalataival, hogy a legnagyobb európai autógyárak (mint például a Mercedes-Benz, MAN, Volkswagen, BMW, Volvo, Renault…) elvárásainak megfelelő motorolajok új technológiáinak kifejlesztésében továbbra is az élen maradjon.

A világvezető adalékgyártó üzemeivel való együttműködés az ipari kenőanyagok új technológiájával kapcsolatos alap- és alkalmazásbeli vizsgálatokat is magában foglalja.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató