Menü
Kosár

ORLEN OIL CORALIA VDL  46 20L

ORLEN OIL CORALIA VDL  46 20L
Nincs raktáron
ORLEN OIL CORALIA VDL  46 20L
20 664 Ft
Nettó ár: 16 271 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-00973
  • Tömeg: 17.4 kg

ORLEN OIL CORALIA VDL 46

ISO VG 46-os viszkozitású kompresszorolaj. Levegő- és gázkompresszorok kenésére használható. Kiváló korrózió- és habzásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Adalékanyagai révén oxidációs stabilitása kitűnő, gátolja az olaj elöregedését.


ISO VG-150, DIN 51506 VDL, DIN 51517 2.8CL, ISO-L-DAB, ISO-L-DAJ

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

Az Orlen egy lengyel olajfinomító és benzin-kiskereskedő. A társaság jelentős, európai tőzsdén jegyzett cég, amely kiemelkedő tevékenységet folytat Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Németországban, a balti államokban, valamint Kanadában is.

 

Az ORLEN OIL  a PKN ORLEN Lengyel Kőolaj Konszern része, amely a világ egyik vezető olaj és zsír gyártója, kenőanyaggyártó és forgalmazó a gépjárműipar, a mezőgazdaság és az ipar területeken, és amely jelenleg Közép-Kelet-Európa legnagyobb  vállalata.

Az ORLEN OIL a stratégiájának megfelelően folyamatos kapcsolatban áll a világ piacvezető, adalékanyagokat gyártó vállalataival, hogy a legnagyobb európai autógyárak (mint például a Mercedes-Benz, MAN, Volkswagen, BMW, Volvo, Renault…) elvárásainak megfelelő motorolajok új technológiáinak kifejlesztésében továbbra is az élen maradjon.

A világvezető adalékgyártó üzemeivel való együttműködés az ipari kenőanyagok új technológiájával kapcsolatos alap- és alkalmazásbeli vizsgálatokat is magában foglalja.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató