Menü
Kosár

AMBRA ACTIFULL OT CONCENTRATE 20L

AMBRA ACTIFULL OT CONCENTRATE 20L
Nincs raktáron
AMBRA ACTIFULL OT CONCENTRATE 20L
62 411 Ft
Nettó ár: 49 143 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-01191
  • Tömeg: 22.6 kg

AMBRA ACTIFULL OT CONCENTRATE

Új koncentrátum fagyálló/hűtőfolyadék a New Holland mezőgazdasági-, illetve építőipari gépekhez. Az új generációs alacsony károsanyag -kibocsátású motorok magasszintű védelmének biztosítása érdekében tökéletesen használható más motortípusokhoz is.
Speciális, teljesen OAT (Organic Acid Technology) készítmény, amely hosszabb élettartamot, ennélfogva hosszabb hűtőközeg-cserélési intervallumokat tesz lehetővé. Nem igényel kiegészítő hűtőfolyadék-adalék (SCA) alkalmazást.
Kiváló védelem a motor és a hűtőrendszer fém alkatrészeinek korróziója ellen, amelyekkel érintkezik. Kiváló védelem a motor és a hűtőrendszer fém alkatrészeinek korróziója ellen, amelyekkel érintkezik. Nagy kompatibilitás a motor és hűtőrenszer összes nem fém alkatrészével (tömítések, tömlők, tartaléktartályok stb.)
Védi a hűtőrendszert a parazita áramok által okozott lektrokémiai korróziótól. Csökkenti a lerakódások képződését a hűtőrendszerben a szivattyú hatékonyságának és időtartamának növelése érdekében.
Javított hőátadási képesség.


Specifikációk és jóváhagyások:

- ASTM D 6210


A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

Az Ambra a nagyteljesítményű kenőanyagok és folyadékok termékcsaládja, amelyet kizárólag az összes New Holland berendezéshez terveztek. A termékcsalád a Petronas, és a mezőgazdaság egyik legismertebb és legikonikusabb márkája közötti együttműködés eredménye, célja egy csúcskategóriás kenőanyag termékcsalád létrehozása, amely a teljesítményt, a megbízhatóságot és hatékonyságot jelenti.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató