Menü
Kosár

DR. MARCUS SONIC LAPILLATOSÍTÓ LEMON

DR. MARCUS SONIC LAPILLATOSÍTÓ LEMON
DR. MARCUS SONIC LAPILLATOSÍTÓ LEMON
406 Ft
Nettó ár: 320 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 101378

DR. MARCUS SONIC LAPILLATOSÍTÓ LEMON

Kiváló minőségű illatosító, mely nem csak autóban, hanem kisebb helységekben is remek és hosszantartó illatot áraszt. Az illatesszenciákat úgy kísérletezték ki, hogy a lehető legvalódibb, mégsem orrfacsaróan erős érzetet keltsenek az autóban.

Az illatosítón található akasztó segítségével a kívánt helyre könnyedén el tudjuk helyezni az illatosítót.
Az adagoló csomagolásnak köszönhetően az illatosítón szabályozható az illatmennyiség 3 fokozatban. Csak a jelölések mentén a kívánt helyen el kell szakítani a csomagolást.

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

Mindent tudnak az autósok orrának kényeztetéséről és persze arról is, hogyan kell ajánlani és eladni az autók szerelmeseinek a gépkocsi illatosítás legfrissebb vívmányait, amelyeket Dr. Marcus fejleszt, és gyárt. Dr. Marcus a lengyelországi Kaliszban működik, ahol 100 alkalmazottjával fejleszti, és gyártja a mintegy 100 fajta autóillatosítóját.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató