Menü
Kosár

STIHL HP 2T PIROS 100ML

STIHL HP 2T PIROS 100ML
STIHL HP 2T PIROS 100ML
997 Ft
Nettó ár: 785 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 101410
  • Tömeg: 0.091 kg

Prémium minőségű, vörös színű, ásványolaj alapú motorolaj, amely kifejezetten STIHL és VIKING márkájú léghűtéses kerti gépekhez lett kifejlesztve. Kiváló kenési és égési jellemzőkkel rendelkezik, így hosszútávon megőrzi a motorteljesítményét, csökken a koksz képződés az égéstérben, így tisztán tartja és megóvja a kopástól. Összetétele kompatibilis a STIHL gépekben alkalmazott tömítésekkel. A STIHL kizárólag a saját márkás kétütemű motorolajainál írja elő az 1:50-e keverési arányt. Az egy literes kiszerelés 50 liter benzinhez elegendő. A termék erős vörös színe segít ellenőrizni az olaj és a benzin megfelelő elegyedését.

Specifikációk és jóváhagyások:

- JASO FB
- ISO-L-EGB

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A STIHL motoros gépek lehető legjobb teljesítményleadása és hosszú élettartama érdekében a kenő- és üzemanyagokat a STIHL saját laboratóriumában fejleszti és teszteli. A STIHL gépeket próbapadokon és a kültéri próbák során a legkülönfélébb munkafeltételek mellett tesztelik, és a felhasználókkal együttműködve folyamatosan tovább fejlesztik. A STIHL Optimum System alapelve: Minőségi kenőanyagok az emberek, a gépek és a környezet számára.

A STIHL üzemanyagokat kifejezetten a STIHL motoros gépekhez és a STIHL motorolajokhoz fejlesztették. A speciális STIHL lánckenőolajak minimálisra csökkentik a fűrészlánc és a vezetőlemez súrlódását és kopását.

A gépek használatánál azok ápolására is figyelmet kell fordítani, hiszen ez nagymértékben hozzájárul a gépek hosszú élettartamához.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató