Menü
Kosár

JOHN DEERE GREASE GARD PREMIUM 18KG

JOHN DEERE GREASE GARD PREMIUM 18KG
Nincs raktáron
JOHN DEERE GREASE GARD PREMIUM 18KG
69 005 Ft
Nettó ár: 54 335 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-01114
  • Tömeg: 18 kg

JOHN DEERE GREASE GARD PREMIUM

Kiváló egész évben használható általános célú lítium kenőzsír könnyű és közepes igénybevételű alkalmazásokhoz.

Csapágyak, hajtótengelyek és minden olyan egyéb mozgó alkatrész védelme, ahol kenőzsírt kell használni, különös tekintettel a kerékcsapágyakra és az U-csuklókra. Ideális mindennapi zsírzó kenéshez, például tengelycsapágyakhoz Mérsékelt hőmérsékleti viszonyok esetén használható; korlátozottan alkalmazható szélsőséges hőmérsékleti körülmények között. A Grease-Gard Premium alkalmas központi kenési rendszerekhez, korlátozásokkal meleg üzemi körülmények között és alacsony környezeti hőmérsékleten.

Jellemzők:

- Extrém nyomásállóság
- Kiváló korrózióvédelem

Specifikációk és jóváhagyások:

- ASTM D217: NLGI 2 fokozat
- ISO 6743-9: L-X-CCHB 2
- A John Deere által végzett ellenőrzés: RES 156226

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A Deere & Company amerikai mezőgazdasági és munkagépeket gyártó multinacionális vállalat. A vállalatot 1837-ben alapították az USA-ban Deere & Company néven.

 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató