Menü
Kosár

TOTAL ALTIS SH 2 18KG

TOTAL ALTIS SH 2 18KG
Nincs raktáron
TOTAL ALTIS SH 2 18KG
123 846 Ft
Nettó ár: 97 517 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-00753
  • Tömeg: 18 kg
  • Gyártói cikkszám: 140203

Az ALTIS SH2 az egyik legjobb termék a szintetikus zsírok csoportjában, mely a teljes élettartamú kenésre lett fejlesztve. Nagy sebesség és magas hőmérséklethez készült szintetikus, EP adalékolt poliurea kenőzsír. Alkalmas magas hőmérsékleten száraz és enyhén nedves környezetben csapágyak, siklócsapágyak, fogasléces mechanizmusok, villanymotorok csapágyainak, generátorok, szárítók csapágyainak, szivattyúk, valamint kemence konvejorok kenéséhez, és egyéb alkalmazásokhoz, ahol a forgási sebesség és a hőmérséklet magas, vagy alacsony. Ügyelni kell arra, hogy a zsír a felhasználás során ne szennyeződhessen porral vagy más szennyező anyaggal, valamint zsírzáshoz ajánlatos pneumatikus szivattyús rendszert, vagy zsírzóbetétet használni. Kiváló tartósság és stabilitás mechanikai nyíró erő hatás alatt. Jó stabilitás üzem közben és a tárolás során. Könnyen szivattyúzható és injektálható. Kiemelkedő viselkedés alacsony és magas hőmérsékleteken és kiváló tapadóképesség a fémek felületén. Kitűnő rozsda- és korróziógátló képesség, valamint kiváló termikus stabilitás, mely jó reverzibilitással párosul. Nem tartalmaz ólmot sem semmilyen más nehéz fémet, mely ártalmas lehetne az emberi egészségre és a környezetre.

-ISO 6743-9 : L-XDFEB 2
-DIN 51502 : KP2R- 40

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A Total - multinacionális energiaipari vállalatként - elkötelezett az innováció mellett, és kezdeményezéseivel arra törekszik, hogy fenntartható módon kielégítse az emberiség energiaigényét.

Francia világmárka. 5 földrész mintegy 130 országában forgalmazzák.

Csehország, Szlovákia és Magyarország közösen alkotja a TotalEnergies közép-európai képviseletét, amely a világ negyedik legnagyobb energetikai társasága.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató