Menü
Kosár

HARDT OIL TRANSMISSION ZC 250 20L

HARDT OIL TRANSMISSION ZC 250 20L
HARDT OIL TRANSMISSION ZC 250 20L
38 795 Ft
Nettó ár: 30 547 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 100541
  • Tömeg: 18.24 kg

Hardt Oil-TRANSMISSION SAE 250 GL4
Gondosan válogatott alapolajjal és nagy teljesítményű adalékanyagokkal előállított, ásványi bázisú hajtómű olaj, amely biztosítja a működést magas hőmérsékleten is. Kiváló kopás elleni védelmet biztosít az alkatrészek, fogazatok számára még extrém körülmények között is. Korrózió-, oxidáció-, kopásgátló tulajdonság (nagy sebesség mellet is), tömítő anyagokkal szembeni összeférhetőség, súrlódáscsökkentés, alacsony hőmérsékleten is jó folyékonysági tulajdonsággal bír, magas viszkozitási indexű, nem habzik.

Nagy terhelésű hipoid meghajtású differenciálművek, kézi kapcsolású nyomatékváltó művek, egyes tengelykapcsolók valamint a legtöbb kormányműben használható kenőanyag. Alkalmazható még minden más olyan gépekben, melyeknek a gépkönyvi előírásoknak a termék megfelel.

Specifikációk és jóváhagyások:

API GL-4

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató