Menü
Kosár

BOSCH C7 AKKUMULÁTOR TÖLTŐ

BOSCH C7 AKKUMULÁTOR TÖLTŐ
BOSCH C7 AKKUMULÁTOR TÖLTŐ
BOSCH C7 AKKUMULÁTOR TÖLTŐ
Nincs raktáron
BOSCH C7 AKKUMULÁTOR TÖLTŐ
BOSCH C7 AKKUMULÁTOR TÖLTŐ
BOSCH C7 AKKUMULÁTOR TÖLTŐ
BOSCH C7 AKKUMULÁTOR TÖLTŐ
29 400 Ft
Nettó ár: 23 150 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-01959
  • Tömeg: 1.6 kg

BOSCH C7 AKKUMULÁTOR TÖLTŐ

A Bosch C7 akkumulátortöltőt nyitott és sokféle zárt ólomsavas akkumulátorok, AGM, vagy gél tartalmú ( 12V 230 Ah-ig, 24V os 120 Ah-ig, töltőárama 7 A ) feltöltésére vagy csepptöltésére terveztek, amelyet személygépjárművekben, hajókban, motorkerékpárokban használnak.
Az akkumulátor töltőkészülék többféle üzemmóddal rendelkezik a különböző típusú és állapotú akkumulátorokhoz, ez hatékony és biztonságos feltöltést tesz lehetővé.

impulzustöltés - mely lehetővé teszi a csaknem lemerült akkumulátorok újratöltését
csepptöltés - az akkumulátor teljes töltési állapotának megtartásához a töltőkészülék folyamatosan csatlakoztatva maradhat, a töltési folyamat után automatikusan csepptöltési üzemmódba kapcsol

A töltőkészülék pólusfelcserélés elleni védelemmel rendelkezik.

Amennyiben a készülék a töltési folyamat során túlságosan felmelegedne, automatikusan csökkenti a kimenő teljesítményt, ez megvédi a készüléket a károsodástól.

Töltő teljesítmény: 12V 1,5A / 12V 7A /24V 3,5A

Akkumulátor kapacitás:14-230Ah

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén. 

Robert Bosch 1886-ban alapította meg „Finommechanikai és Elektrotechnikai Műhelyét” Stuttgartban. Ez volt a ma világszerte tevékenykedő Robert Bosch GmbH születése. A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő, több mint 440 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató