Menü
Kosár

LIQUI MOLY DIESEL HIGH TECH 5W40 5L + 1L

LIQUI MOLY DIESEL HIGH TECH 5W40 5L + 1L
Nincs raktáron
LIQUI MOLY DIESEL HIGH TECH 5W40 5L + 1L
26 567 Ft
Nettó ár: 20 919 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-00568
  • Tömeg: 4.2 kg

LIQUI MOLY DIESEL HIGH TECH 5W40

Az egész évben használható, nagy teljesítményű, legmodernebb kialakítású Liqui Moly Diesel High Tech SAE 5W-40 motorolaj olyan részben szintetikus, könnyen futómotorolaj, melyet speciálisan a PD TDI gépjárművekhez fejlesztettek ki. Ez a motorolaj más turbófeltöltésű (ATL) vagy nem turbófeltöltésű diesel motorokhoz is alkalmas. Szintetikus összetevői és a speciális adalékok eleget tesznek a legmodernebb diesel motorokkal szemben támasztott követelményeknek.

Megfelel az alábbi minősítéseknek és specifikációknak:
API CF, ACEA B3-98, VW Norm 500 00, 50 00, 505 01, MB229.1

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A német vállalat kiváló minőségű kenőanyagok és termékcsaládok egész sorát tudja felmutatni a hajtóműolaj, üzemanyag- és olaj-adalékok, autóápolási cikkek, speciális kenőanyagok és szerviztermékek kategóriában. A folyamatos kutatómunkának köszönhetően megfelelnek a legújabb teljesítményi követelményeknek is, igazodva az aktuális piaci igényekhez. Minderre garancia a német megbízhatóság, a szigorú minőségellenőrzési folyamatok és a számítógéppel vezérelt gyártás.

A minőségellenőrzés már a nyersolaj beérkezését követően megkezdődik, a fejlesztés során pedig a legszélsőségesebb körülmények között zajlik a mintavételezés, még mielőtt a késztermék kiszállításra kerülne. A Liqui Moly számára nem csupán a termékei minősége a legfontosabb, hanem elkötelezett a környezetvédelem mellett is.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató