Menü
Kosár

896670 MANNOL EGR ÉS FOLYTÓSZELEP TISZTÍTÓ SPRAY 450ML

896670 MANNOL EGR ÉS FOLYTÓSZELEP TISZTÍTÓ SPRAY 450ML
896670 MANNOL EGR ÉS FOLYTÓSZELEP TISZTÍTÓ SPRAY 450ML
1 200 Ft
Nettó ár: 945 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-01602
  • Tömeg: 0.392 kg

896670 MANOL EGR ÉS FOLYTÓSZELEP TISZTÍTÓ SPRAY 450ML

A MANNOL szívószelep tisztítója hatékonyan eltávolítja a zsíros és kormos lerakódásokat a szelepekből a szívó- és fojtószeleppel. A mindennapi használat során az olaj- és koromlerakódások fokozatosan felhalmozódnak az EGR és az IAC szelepeken, és végül akadályozzák a légáramlást. Ez csökkenti a motor teljesítményét és gyorsulását, durva üresjáratot idéz elő, és jelentősen növeli az üzemanyag-fogyasztást. A permetezés még akkor is megtisztítja, ha szétszerelés nélkül nehéz eljutni a szívónyílásba.

Alkalmazás: Szórja be a gázszelep tisztítót 30 másodpercig tartó motorral a porlasztóba vagy a légszűrő / légmennyiségmérő mögé. A betéteket a szelepekig tisztítják. Ne permetezzen festett felületekre.

Néhány mutató a szennyezett gázszelephez vagy a szennyezett EGR-szelephez:
-Rossz indulási és üresjárati viselkedés. Ugráló fordulatszámláló.
-A tengelykapcsoló vezetése közben lenyomva a fordulatszám csak lassan csökken.
-Fekete füst a kipufogócsőből.

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

Európában egyedülállón fejlett gyártás technológiának köszönhetően kenőanyagaik mindig megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Ezért mára az SCT termékek mellett a Mannol márka a cég egyik zászlóshajója. A NÉMET autó motor és sport” újság nyertese a MANNOL lett, egy összehasonlító teszt során, ár-teljesítmény viszkozitás, hideg teszt tekintetében. 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató