Menü
Kosár

997704 MANNOL SPEED WAX 500ML

997704 MANNOL SPEED WAX 500ML
997704 MANNOL SPEED WAX 500ML
1 983 Ft
Nettó ár: 1 561 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-00559
  • Tömeg: 0.4 kg

997704 MANNOL SPEED WAX

Folyékony karnauba wax

A mannol speed wax egy folyékony autóviasz, mely védi a fényezést és megőrzi annak aktuális állapotát. Nem csak autó polírozása után javasolt a használata, hanem autómosás befejező fázisaként is. A speed wax karnaubát tartalmaz, mely a legjobb védelmet biztosítja a fényezésnek. Használatával a fényezés szinte újjászületik, ragyogóbb és védett lesz az időjárás viszontagságaitól. Kiemeli az autó színét és tónusosabb látványt kölcsönöz. 2-3 hetente bőven elegendő kezelni a felületet. Nedves és száraz felületen is alkalmazható. Használható műanyag és gumi részekre is. A szélvédőre lehetőség szerint ne kerüljön.

Speed Wax használata:
1. Autóápolás befejező műveleteként használja.
2. Fújja fel nedves vagy száraz felületre (elemenként 3-4 fújás elegendő).
3. Hagyja hatni 2-3 percig.
4. Törölje szárazra egy puha, szöszmentes ronggyal.

Figyelem! Felforrósodott felületen ne használja, árnyékban dolgozzon.

Kiszerelés: 500 ml

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

Európában egyedülállón fejlett gyártás technológiának köszönhetően kenőanyagaik mindig megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Ezért mára az SCT termékek mellett a Mannol márka a cég egyik zászlóshajója. A NÉMET autó motor és sport” újság nyertese a MANNOL lett, egy összehasonlító teszt során, ár-teljesítmény viszkozitás, hideg teszt tekintetében. 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató