Menü
Kosár

ENI HYDRAULIC OIL HLP-HM 68 180KG

ENI HYDRAULIC OIL HLP-HM 68 180KG
-9 %
ENI HYDRAULIC OIL HLP-HM 68 180KG
213.356 Ft
235.053 Ft
Nettó ár: 167.997 Ft
Akció időtartama 2023-03-30 - visszavonásig (vagy a készlet erejéig)
Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-01866
  • Tömeg: 161.46 kg

ENI HYDRAULIC OIL HP-HM 68 180KG

A Hydraulic Oil HLP 68 kiváló minőségű hidraulika olaj. Bármilyen típusú hidraulikus rendszer és hidraulikus berendezés speciális igényeit is kiszolgálja,ahol a DIN 51524 II HLP teljesítményszint és ISO VG 68 viszkozitási fokozat az előírás.


JELLEMZŐ PARAMÉTEREK

ISO VG: 68

Viszkozitás 40 °C -on, mm2/s: 68

Viszkozitás 100 °C -on, mm2/s: 8,73

Viszkozitái index: 105

Lobbanáspont C O C, °C: 212

Folyáspont °C: -27

Sűrűség 15 °C -on kg/dm3: 0,880


A hidraulika olaj (Hydraulic Oil HLP 68) hidraulika olajat gépi berendezések hidraulikus energiaátviteléhez fejlesztették ki. A fémfelületeken tartós olajfilm alakul ki,amely a nagynyomású hidraulikus rendszerek egymáson csúszó alkatrészei között kialakuló nagy terheléseknek is ellenáll.

A hidraulika olaj (Hydraulic Oil HLP 68) olaj nagyon jó kopáscsökkentő tulajdonságú, amit a következő szabványos vizsgálatok támasztanak alá: FZG vizsgálat 12. fokozatát teljesíti. Vickers vizsgálatnál az összes tömegveszteség (szárnylapát és gyűrű) 35mg.

A hidraulika olaj (Hydraulic Oil HLP 68) olajnak jó az emulziószétválási hajlama, ezért még kis mennyiségű víz esetén is megakadályozza az emulzió kialakulását, ezért meg őrzi jó kenőhatását és korróziógátló tulajdonságát, kismértékű nedvesség bekerülése esetén is. Habzásgátló tulajdonsága és gyors levegő elváló képessége által elkerülhetők azok a rendellenességek melyek a szivattyúk és a szabályozó egységek működésekor a légbuborékok keletkezéséből és azok összenyomásából adódnának.

Az Agip céget 1926-ban alapították Olaszországban. Az egyik vezető vállalat az olajfeldolgozás és -finomítás területén.

 

Az Eni / Agip már a kezdetektől foglalkozik a különböző motorokhoz szükséges nagy teljesítményű kenőanyagok kutatásával és gyártásával, Eni már a kezdetektől foglalkozik a különböző motorokhoz szükséges nagy teljesítményű kenőanyagok kutatásával és gyártásával.

Az Eni az utakon futó összes motorhoz kínál kimagasló minőségű kenőanyagot, illetve egyéb terméket, legyen szó szintetikus kenőanyagokról vagy prémium olajokról.

„Felhalmozott tapasztalatunk, illetve állandó jelenlétünk Olaszországban és világszerte lehetővé tette, hogy termékeink referenciaként szolgáljanak minden motor és alkalmazási terület számára.”

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató