Gepida kerékpárok Magyarországon készülnek


 


A Gepida kerékpárok Magyarországon készülnek, magyar tervezők és fejlesztők közreműködésével. A Gepida nagy hangsúlyt fektet a folyamatos termékfejlesztésre, korszerű technológiával dolgozik. A termékek megvalósításánál fontos szempont a kreatív tervezés, valamint a precíz összeszerelés. A Gepida 2000-ben hozta létre az első elektromos kerékpárját, Magyarországon egyedülállóként. A márka kerékpárjai Bosch rendszerrel vannak szerelve.




 


Motor


Az elektromos rásegítésű kerékpárok nagy része középmotoros hajtással rendelkezik, amely a felhasználók kedvencévé vált. A kerékpározást a rendszer természetessé teszi, mert az erőt a rendszer közvetlenül a láncra viszi át. Termékcsaládtól függően a Bosch középmotoros hajtásrendszerek két változatban kaphatók: 25 km/h-ig biztosít rásegítést, a másik, Speed Peledelec és Cargo kerékpárok esetében, pedig 45 km/h-ig. A számunkra megfelelő kiválasztásához mérlegelnünk kell, hogy milyen célra kívánjuk használni kerékpárunkat: városi használat, országúti, túra vagy hegyi kerékpározásra.




 


Akkumulátor


A Bosch akkumulátorok a piacon kapható legmodernebb technikával rendelkeznek, magas hatótávot biztosítanak, könnyűek és egyszerűen kezelhetőek. Modern kinézetükkel tökéletesen illeszkednek a kerékpárhoz.


Igényeinktől függően választhatunk vázra vagy csomagtartóra rögzített, vázba szerelhető verziók közül. A Bosch lítium-ion akkumulátorai a legmodernebbek közé tartoznak a piacon.



 



Kijelzők


Bosch kijelzők: teljessé teszik az elektromos rendszer támogatását és azonnali visszajelzést adnak. A Bosch kijelzői közül az alábbiak találhatóak meg a Gepida kerékpárokon: Purion, Intuvia és Kiox. Minden szükséges információkat le tudunk olvasni a kijelzőről, valamint számos hasznos funkcióval szolgálnak, amelyek még szerethetőbbé teszik a kerékpárt.



 

 


Gyere el kiskőrösi üzletünkbe, ahol elektromos járműveinket:

  • megtekintheted
  • összeszerelve, üzembe helyezve kipróbálhatod
  • akár az általunk intézett, Cofidis Áruhitel igénybevételével, részletre is megvásárolhatod
  • fizethetsz bankkártyával és van megoldásunk SZÉP kártya elfogadásra is

 

ÉRTÉKESÍTÉS, MŰSZAKI INFORMÁCIÓK: +36-20/576-8826

ÁRUHITEL, SZÉP KÁRTYA, PÁLYÁZATI ÜGYINTÉZÉS: +36-20/275-5338

 

https://www.z-oil.hu/
https://elektromosjarmukiskoros.hu/