A Gepida kerékpárok Magyarországon készülnek, magyar tervezők és fejlesztők közreműködésével.

A Gepida nagy hangsúlyt fektet a folyamatos termékfejlesztésre, korszerű technológiával dolgozik. A termékek megvalósításánál fontos szempont a kreatív tervezés, valamint a precíz összeszerelés. A Gepida 2000-ben hozta létre az első elektromos kerékpárját, Magyarországon egyedülállóként. A márka kerékpárjai Bosch rendszerrel vannak szerelve.

Motor

Az elektromos rásegítésű kerékpárok nagy része középmotoros hajtással rendelkezik, amely a felhasználók kedvencévé vált. A kerékpározást a rendszer természetessé teszi, mivel az erőt a rendszer közvetlenül a láncra viszi át. Termékcsaládtól függően a Bosch középmotoros hajtásrendszerek két változatban kaphatók:

  1. 25 km/h-ig biztosít rásegítést
  2. Speed Peledelec és Cargo kerékpárok esetében, pedig 45 km/h-ig.

A számunkra megfelelő kiválasztásához mérlegelnünk kell, hogy milyen célra kívánjuk használni kerékpárunkat: városi használat, országúti, túra vagy hegyi kerékpározásra.


Akkumulátor

A Bosch akkumulátorok a piacon kapható legmodernebb technikával rendelkeznek, magas hatótávot biztosítanak, könnyűek és egyszerűen kezelhetők. Modern kinézetükkel tökéletesen illeszkednek a kerékpárhoz.

Igényeinktől függően választhatunk vázra vagy csomagtartóra rögzített, vázba szerelhető verziók közül. A Bosch lítium-ion akkumulátorai a legmodernebbek közé tartoznak a piacon.

Kijelzők

Bosch kijelzők: teljessé teszik az elektromos rendszer támogatását és azonnali visszajelzést adnak. A Bosch kijelzői közül az alábbiak találhatóak meg a Gepida kerékpárokon: Purion, Intuvia és Kiox. Minden szükséges információt le tudunk olvasni a kijelzőről, valamint számos hasznos funkcióval szolgálnak, amelyek még szerethetőbbé teszik a kerékpárt.


Kedvet kaptál? Keress bennünket és beszerezzük kedvenc Gepida e-bike-odat!

Gyere el kiskőrösi üzletünkbe, ahol elektromos járműveinket:

  • megtekintheted
  • összeszerelve, üzembe helyezve kipróbálhatod
  • akár az általunk intézett, Cofidis Áruhitel igénybevételével, részletre is megvásárolhatod
  • a PEDELEC-2022 „Elektromos rásegítésű kerékpár (pedelec) vásárlásának támogatása” pályázattal is megvásárolhatod

 

ÉRTÉKESÍTÉS, MŰSZAKI INFORMÁCIÓK: +36-20/576-8826

ÁRUHITEL, PÁLYÁZATI ÜGYINTÉZÉS: +36-20/275-5338

 

https://www.z-oil.hu/
https://elektromosjarmukiskoros.hu/