Megérkezett üzletünkbe a Ztech ZT-32 Barcelona típusú kerékpár 4 színben, és ami még jobb, a PEDELEC-2022 PÁLYÁZAT KERETÉN BELÜL IS MEGVÁSÁROLHATÓ!




A ZT-32 26”-os kerékmérettel rendelkezik, alacsony átlépő magasságának köszönhetően rendkívül egyszerű a fel és leszállás, amely nagyon praktikus, ha egy gyors bevásárlásról van szó. Ezen tulajdonsága biztosítja, hogy megfelelő legyen a fiatalabb és az idősebb korosztály számára is egyaránt. Terhelhetősége 100 kg.




Városi kerékpárunk 250W teljesítményű motorral, 36V8,8Ah Li-on akkumulátorral van szerelve, egy töltéssel akár 30 km megtételére képes. A lithium-ion akkumulátorral együtt is rendkívül könnyű a kerékpár önsúlya, mindössze 27 kg.



A ZT-32 acél vázzal rendelkezik, amely sokoldalúsága és olcsó előállíthatósága miatt rendkívül népszerű. Az acél váz rugalmasabb, mint az alu, ezáltal kényelmesebb, kifáradásra kevésbé hajlamos, élettartama hosszabb.



Minőségi felszereltség jellemzi: Shimano váltórendszer, Led izzók, duplafalu felnik, hátsó csomagtartó, stabil oldaltámasz, könnyedén kivehető akkumulátor.

Ár-érték arányban az egyik legkiemelkedőbb modellünk, mely remek választás!



Gyere el kiskőrösi üzletünkbe, ahol elektromos járműveinket:

  • megtekintheted
  • összeszerelve, üzembe helyezve kipróbálhatod
  • akár az általunk intézett, Cofidis Áruhitel igénybevételével, részletre is megvásárolhatod
  • a PEDELEC-2022 „Elektromos rásegítésű kerékpár (pedelec) vásárlásának támogatása” pályázattal is megvásárolhatod

 

ÉRTÉKESÍTÉS, MŰSZAKI INFORMÁCIÓK: +36-20/576-8826

ÁRUHITEL, PÁLYÁZATI ÜGYINTÉZÉS: +36-20/275-5338

 

https://www.z-oil.hu/
https://elektromosjarmukiskoros.hu/