Ergonomikus, kompakt és könnyű kialakítás jellemzi a Volta VT1 elektromos rollert.
Ez a város legmenőbb elektromos rollere, mert könnyen hordozható, gyors töltési funkcióval rendelkezik. Extra könnyed, kis súlyú kivitel, mindössze 12,5 kg, akár 150 kg teherbírású.



Váza ellenálló alumínium ötvözetből készült, hátsó mechanikus fékkel, és első E-ABS blokkolásgátlóval rendelkezik. Külsejét tekintve megegyezik a Xiaomi rollerekkel. A továbbfejlesztett sárvédőtámasztékok tartósabbá teszik a hátsó sárvédőt a vízszintes és függőleges irányból ütésekkel szemben. Az erős fényszóró egyszerűen, egyetlen érintéssel aktiválható.



Tempomat funkció: Ha a gázkart 5 másodpercig azonos sebesség mellett használjuk, lehetőségünk van kihasználni az automatikus átkapcsolást a sebességtartó rendszerre.

A roller 12V36AH Lithium-ion akkuval van szerelve. Extra felszereltség a gyors töltés funkció, amely kényelmesebbé teszi a felhasználó mindennapjait, normál töltési ideje kb. 2-4 óra, egy teljes töltéssel időjárási viszonyoktól és felhasználási módtól függően akár 20 km közlekedési időt tesz lehetővé. Kiváló választás városba és vidékre is egyaránt.  Hegymászó képessége 14 %.

A bekapcsoló gomb kétszeri megnyomásával könnyedén válthatunk a sebességmódók között. Két féle sebességmódban használhatjuk: normal módban 25KM/H-val, eco módban pedig15KM/H-val közlekedhetünk.

Gyere el kiskőrösi üzletünkbe, ahol elektromos járműveinket:

  • megtekintheted
  • összeszerelve, üzembe helyezve kipróbálhatod
  • akár az általunk intézett, Cofidis Áruhitel igénybevételével, részletre is megvásárolhatod
  • a PEDELEC-2022 „Elektromos rásegítésű kerékpár (pedelec) vásárlásának támogatása” pályázattal is megvásárolhatod

 

ÉRTÉKESÍTÉS, MŰSZAKI INFORMÁCIÓK: +36-20/576-8826

ÁRUHITEL, PÁLYÁZATI ÜGYINTÉZÉS: +36-20/275-5338

 

https://www.z-oil.hu/
https://elektromosjarmukiskoros.hu/