Ideális társ a gyors városi közlekedéshez.


A Sharp KS2AEU-B egy elektromos roller beépített kijelzővel, dupla felfüggesztéssel hátul, akár 40 km hatótávval, bluetooth kapcsolattal. Nagyszerű és környezetbarát közlekedési mód a Sharp elektromos rollerrel. A könnyen használható összecsukható rendszer rendkívül kényelmessé teszi ezt a járművet.


3 féle sebességfokozat használatára ad lehetőséget az e-roller. A 3. sebességfokozat maximális sebessége 25 km/h. Ha úgy döntünk, hogy spórolni szeretnénk az akkumulátorral, abban az esetben választhatunk egy lassabb üzemmódot, és természetesen rendelkezésre áll egy praktikus sebességtartó rendszer, hogy a sebesség stabil maradjon! A sebesség mértékegységét az alkalmazáson belül tudjuk módosítani. A 350 W-os motor akár 25 km/h sebességet is elér, és még 40 km-t is képes megtenni egyetlen feltöltéssel a nagy kapacitású 10400 mAh Li-Ion akkumulátornak köszönhetően.


Nagyméretű 10" perforált gumiabroncsokkal, hátsó kerékfelfüggesztéssel, kettős fékrendszerrel rendelkezik. A maximális biztonságról az első LED-lámpa és a hátsó piros figyelmeztető lámpa is gondoskodik, amely fékezéskor folyamatosan villog a hátsó sárvédőn.


 


Maximális menetdőlés 15°, teherbírás 120 kg.


 


Kijelző és alkalmazás


Maximális felhasználói kényelem: átlátható és jó olvasható LED kijelzővel rendelkezik, amely tájékoztatást nyújt a sebességről, az akkumulátor állapotáról, a kiválasztott menetmódról és a LED fényjelzésről. A kifinomult SHARP Life kísérő alkalmazással, amely kompatibilis Android és iOS rendszerrel, biztonságban tarthatod a rollert, és hasznos információkat adhat! Az alkalmazással lezárhatod rollered lopás ellen, amikor találkozóra vagy bevásárlásra indulsz, nyomon követheted a teljes vagy aktuális távolságot, a becsült kilométert, az akkumulátor állapotát vagy megtekintheted az aktuális sebességet. Elérhető mind a Google Play, mind az Apple App Store áruházban.


 


SHARP ROLLEREINK A LINKRE KATTINTVA MEGTEKINTHETŐK: https://www.z-oil.hu/kereses?search=sharp&description=true



Gyere el kiskőrösi üzletünkbe, ahol elektromos járműveinket:


  • megtekintheted
  • összeszerelve, üzembe helyezve kipróbálhatod
  • akár az általunk intézett, Cofidis Áruhitel igénybevételével, részletre is megvásárolhatod
  • a PEDELEC-2022 „Elektromos rásegítésű kerékpár (pedelec) vásárlásának támogatása” pályázattal is megvásárolhatod


 


ÉRTÉKESÍTÉS, MŰSZAKI INFORMÁCIÓK: +36-20/576-8826


ÁRUHITEL, PÁLYÁZATI ÜGYINTÉZÉS: +36-20/275-5338


 


https://www.z-oil.hu/
https://elektromosjarmukiskoros.hu/