A Gepida Alboin Man Alvivio 9 a sokoldalú túrázó. A piac legjobb trekking e-bikeja. Az új integrált váz a dizájn mesterfoka, elegáns és letisztult. A gondosan kiválasztott alkatrészeknek köszönhetően kiemelkedő kényelmet, megbízhatóságot és funkcionalitást nyújt. Az Alboin mindig készen áll egy újabb kalandra.



GEPIDA ALBOIN MAN ALIVIO 9

A kerékpár BOSCH ACTIVE LINE PLUS GEN3 motorral rendelkezik. A kerékpáros nagyobb távolságokat tehet meg és megnövekedett közlekedési szabadságot ér el a rendelkezésre álló hátszéllel. Az Active Line ideális aktív pihenésre, városi és túrakerékpárosok számára egyaránt. Ahogyan az elnevezés is sugallja ennek a rendszernek a lényege a tiszta teljesítmény.


GEPIDA ALBOIN MAN ALIVIO 9

Az Alboin BOSCH POWERPACK 500WH akkut kapott. Bosch akkumulátorokat úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebb és leghatékonyabbak legyenek az eBike felhasználók számára. Gyorsan tölthetők, akár részletekben is, könnyen eltávolíthatók, de akár közvetlenül a kerékpáron is tölthetők.


A BOSCH PURION kijelző letisztult és kompakt: az új 2 az 1-ben kijelző. A szükséges információk egyetlen gombnyomással érhetők el: az új Purion kijelző maximális hatékonysággal működik és csak a legfontosabb információkat jeleníti meg egyszerűen és tisztán.



9 sebességes Shimano váltóval van szerelve. A fékezésben Tektro Hiadraulikus tárcsafékek segítenek.

Az Alboin 28”-os kerékmérettel kiváló választás férfiak számára. Súlya mindössze 25,9 kg.

Gyere el kiskőrösi üzletünkbe, ahol elektromos járműveinket:

  • megtekintheted
  • összeszerelve, üzembe helyezve kipróbálhatod
  • akár az általunk intézett, Cofidis Áruhitel igénybevételével, részletre is megvásárolhatod
  • a PEDELEC-2022 „Elektromos rásegítésű kerékpár (pedelec) vásárlásának támogatása” pályázattal is megvásárolhatod

 

ÉRTÉKESÍTÉS, MŰSZAKI INFORMÁCIÓK: +36-20/576-8826

ÁRUHITEL, PÁLYÁZATI ÜGYINTÉZÉS: +36-20/275-5338

 

https://www.z-oil.hu/
https://elektromosjarmukiskoros.hu/