Holland stílus, nemcsak megjelenésben, hanem a gazdaságosság terén is.

 

A Neuzer Hollandia Optima Deluxe 28”-os kerékméretű, kizárólag alacsony átlépős városi geometriájú alumínium vázas kerékpár, teleszkóppal szerelve. Középmotoros változat, a Neuzer kínálatának legolcsóbb középmotoros kerékpárja. A pedálszenzoros női kerékpárok között a legmagasabb kategória. A Hollandia Optima Deluxe 5 különleges színben elérhető, az alapszínek mellett, mint fekete és fehér megtalálhatóak a különlegesebb árnyalatok is: babyblue/fekete, világosbarna, barna/fehér.



 

Az alumínium vázzal szerelt kerékpárok könnyűek, a kicsi súlya és nagy szilárdsága miatt sokkal jobb bringás élményt képesek kölcsönözni. Egy kicsivel drágábbak az alumínium vázas kerékpárok, mint az acél vázzal szereltek, ha legalább a minimális kerékpáros élmény a cél, akkor ez az optimális választás. A kerékpár súlya 26 kg.

 

7 sebességes Shimano váltóval szerelt modell, Shimano RS35 markolatváltóval még kényelmesebb a váltó használata.  Az egyik legvonzóbb szempont, amely a Hollandiát felhasználó kedvenccé  teszi, az a 36V-os 13 Ah akkumulátor, amely garantálja a kiemelkedő hatótávot, akár 60-70 km is megtehető egyetlen töltéssel. 5 fokozatban állítható a rásegítés mértéke, a kormányról vezérelhető LCD kijelző segítségével.



 

A láthatóságunkról elemes első-hátsó világítás gondoskodik, egyéb felszereltségei a kényelmünket biztosítják: sárvédő, csomagtartó, gumipók, vázzár.



Gyere el kiskőrösi üzletünkbe, ahol elektromos járműveinket:

  • megtekintheted
  • összeszerelve, üzembe helyezve kipróbálhatod
  • akár az általunk intézett, Cofidis Áruhitel igénybevételével, részletre is megvásárolhatod
  • a PEDELEC-2022 „Elektromos rásegítésű kerékpár (pedelec) vásárlásának támogatása” pályázattal is megvásárolhatod

 

ÉRTÉKESÍTÉS, MŰSZAKI INFORMÁCIÓK: +36-20/576-8826

ÁRUHITEL, PÁLYÁZATI ÜGYINTÉZÉS: +36-20/275-5338

 

https://www.z-oil.hu/
https://elektromosjarmukiskoros.hu/