Megérkeztek hozzánk a Caramba termékek!





 


A Caramba márka 1903 óta a német ipari kultúra szerves része, és hagyományos vegyipari vállalkozásként őrzi kivételes helyzetét. A gyártás és kiszerelés 1948 óta a társaság székhelyén, Duisburgban folyik. A széles termékpaletta a mai napig folyamatosan bővül - a rozsdaeltávolítótól a csúcstechnológiájú vegyipari termékekig bezárólag. A cég elsőként jelentkezett 1949-ben szabadalmaztatott aerosol kiszerelésű autóvegyipari termékekkel. A Caramba márka a berlini német márkamúzeumban a 200 legismertebb német márka közt szerepel.


Ellenőrzött, rendszerbe foglalt minőség


A legmagasabb minőségi követelményeket támasztjuk a kutatással és a gyártással szemben A legszigorúbb szabványok teljesítését független intézmények igazolják: számos termékünk teljesíti az NSF és a Higiéniai Intézet szigorú követelményeit, valamint a DEKRA és a TÜV vizsgálati megállapításai is növelik a termékek iránti erős bizalmat. A Caramba számára a minőség nemcsak az egyes termékek teljesítményét, hanem azok rendszert alkotó, hatékony együttműködését is jelenti.


 


Caramba- Az évszázados márka Németországból


-          Speciális vegyszer minden felhasználási célra: mindent egy helyről, a multifunkcionális spray feltalálójától.


-          Széles körben használható: saját terméksor profi ipari felhasználóknak, több mint 70 termékkel: kenéshez, oldáshoz, tisztításhoz, védelemhez és ápoláshoz.


-          A legnagyobb mértékben felhasználóbarát: kényelmes és biztonságos alkalmazás, a piaci értékeknek megfelelő kiszerelésben.


-          Tradíció az innováció terén: több, mint 100 év kutatás és fejlesztés


-          A vegyészet alapja a „Made in Germany”: a kutatás és fejlesztés, valamint a gyártás is németországi helyszíneken történik.  Három modern kutatólaboratórium Németország területén.