Megérkezett!

 

A SUV kategória jellemzői: sokoldalú élmény, könnyű irányítás, maximális kényelem, bármilyen terepen, nem hobbi tekerőknek. A SUV kerékpár modellek a SUV autózás élményét biztosítják két keréken. A Gepida SUV kategóriás e-bikeok minden eddigi elektromos kerékpár  adottságával rendelkeznek, maximális teljesítményt biztosítva a felhasználónak. Mindezek a Bosch meghajtókkal kiegészítve masszív, strapabíró kerékpárokat eredményeznek, amelyekkel minden kiruccanás egy megismételhetetlen élmény lesz.



A Berig család egy új SUV e-bike kategória, ahol a mindennapi praktikum és a menetkényelem találkozik egy MTB erejével és masszív megjelenésével. Munkába járás kerékpárúton, vagy a parkon át, csak rajtad múlik, a Berig megold mindent.

Ezt a kerékpárt a Gepida azoknak szánja, akik szívük szerint egy MTB-t vennének, viszont vágynak egy trekking kerékpár praktikusságára és kényelmére. Így kerül képbe a SUV kategória, amely enyhe terepre és aszfaltos túrázásra is ideális társ lesz!



A kerékpározásnál segítségünkre szolgál egy BOSCH PERFORMANCE LINE GEN3 motor, amely az emberi erő háromszorosát képes még a mi tekerésünk mellé leadni. A sok-sok megtehető kilométer támogatója a BOSCH POWERTUBE 500WH-s akkumulátor.  A motor és a bringás ereje egy modern, 10 sebességes, nagy áttétel tartományú Shimano Deore láncváltón keresztül jut el a 27,5", bütykös gumival szerelt hátsó kerékre.

 

Ami pedig legjobb az egészben:

nálunk az üzletben nem csak megnézheted, de ki is próbálhatod!! Sőt, egy nagyon kedvező akció keretében, akár meg is vásárolhatod!


Gyere el kiskőrösi üzletünkbe, ahol elektromos járműveinket:

  • megtekintheted
  • összeszerelve, üzembe helyezve kipróbálhatod
  • akár az általunk intézett, Cofidis Áruhitel igénybevételével, részletre is megvásárolhatod
  • fizethetsz bankkártyával és van megoldásunk SZÉP kártya elfogadásra is

 

ÉRTÉKESÍTÉS, MŰSZAKI INFORMÁCIÓK: +36-20/576-8826

ÁRUHITEL, SZÉP KÁRTYA, PÁLYÁZATI ÜGYINTÉZÉS: +36-20/275-5338

 

https://www.z-oil.hu/
https://elektromosjarmukiskoros.hu/