Az elektromos rollerek még csak az elmúlt években jelentek meg Magyarországon, mostanra pedig már egyre inkább elterjedtnek számítanak. Számos előnye közül csak néhányat említenék: gyorsabban haladhatunk vele, mint gyalog, viszonylag kis helyen tárolható, könnyen szállítható. Nézzük meg a további előnyeit.




A jelenleg forgalomban lévő elektromos rollerek nagy részének maximális sebessége 25km/h, ez a sebesség alkalmas mindennapi használatra, vagy akár egy városnézéshez, amely sétatempóval túl sokáig tartana, tömegközlekedéssel pedig lehetetlen lenne. Autóval közlekedve gyakran keveredhetünk közlekedési dugókba, elektromos rollerrel teljes mértékben elkerülhető ez a probléma.  Nem kell többé menetrendekhez alkalmazkodni, e-rollerrel hosszabb távot, akár 20-30 km-t is meg tudunk tenni gond nélkül. Amennyiben e-rollert választunk alternatív közlekedési eszközként, nem csak a dugókat felejthetjük el, nem szükséges parkolóhelyet keresni, és a parkolójegy vásárlással sem gyűlik meg a bajunk.




Napjainkban egyre fontosabb a környezetvédelem a mindennapokban. Elektromos rollerrel nem csak az egészségünkért, hanem a környezetünkért is tehetünk. Mivel elektromos, így nincs károsanyag-kibocsátása, vagyis lelkiismeretfurdalás nélkül használhatjuk.



Spórolás szempontjából is praktikus befektetésnek bizonyul az elektromos roller. A jelenlegi helyzetben megnövekedett üzemanyagárak miatt is érdemes elgondolkodni elektromos jármű vásárláson. Töltéséhez mindössze egy háztartási (220V) áramforrásra van szükségünk, amely jelentősen olcsóbb megoldás, mint autónk tankolása.

Mint mindenre, így az elektromos rollerezésre is igaz és fontos, hogy használatakor körültekintően járjunk el! Gondoskodjunk a megfelelő védőfelszerelésről és kivilágításról. Nélküle egy váratlan akadályban felbukva sérüléseket is szerezhetünk. Legyünk óvatosak!

 Gyere el kiskőrösi üzletünkbe, ahol elektromos járműveinket:

  • megtekintheted
  • összeszerelve, üzembe helyezve kipróbálhatod
  • akár az általunk intézett, Cofidis Áruhitel igénybevételével, részletre is megvásárolhatod
  • a PEDELEC-2022 „Elektromos rásegítésű kerékpár (pedelec) vásárlásának támogatása” pályázattal is megvásárolhatod

 

ÉRTÉKESÍTÉS, MŰSZAKI INFORMÁCIÓK: +36-20/576-8826

ÁRUHITEL, PÁLYÁZATI ÜGYINTÉZÉS: +36-20/275-5338

 

https://www.z-oil.hu/
https://elektromosjarmukiskoros.hu/