Menü
Kosár

MOBIL 1 ESP LV 0W30 1L

MOBIL 1 ESP LV 0W30 1L
MOBIL 1 ESP LV 0W30 1L
3 632 Ft
Nettó ár: 2 860 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-00675
  • Tömeg: 0.849 kg
Ebből a termékből maximum 2.0000 db rendelhető

MOBIL 1 ESP LV 0W30

A Mobil 1 0W-30 csúcsteljesítményű szintetikus motorolaj tökéletes tisztító hatást, kopásvédelmet és kiemelkedő teljesítményt biztosít. A világon bárhol, bármilyen járműben tökéletes, és olyan teljesítménytartalékkal rendelkezik, amilyennel a hagyományos motorolajok soha. Csúcsteljesítményű szintetikus alapolajok és napjaink legkorszerűbb adalékcsomagjának (Supersyn Antiwear Technology) szabadalmaztatott kombinációja. Továbbfejlesztett üzemanyag-takarékos összetételével egyedülálló védelmet biztosít, különösen nagy hidegben történő indításkor csökkenti a motor kopását. Ez a termék megfelel az üzemanyagtakarékosságra vonatkozó valamennyi ipari előírás követelményeinek, valóban segít az üzemanyag-takarékosságban és csökkenti a széndioxid kibocsátást.


Specifikációk

ACEA A5/B5; C2 - API SL/CF - ILSAC GF3 - Ford WWS M2C920A - JLR STJLR.03.5007

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

Az ExxonMobil Corporation a világ legnagyobb tőzsdén jegyzett olaj- és gázipari vállalata. Hatalmas olaj- és gázkészletük van a világban. Ők a világ legnagyobb olajfinomítója és kőolajtermék-kereskedője, petrolkémiai cégük pedig az egyik legnagyobb a világon. A vállalat nagy portfólióval rendelkezik fogyasztói, kereskedelmi, ipari, légi és tengeri kenőanyagokból, valamint bázisokból és speciális termékekből, amelyek szegmensükben a legismertebbek és elismertebbek. Ásványi és szintetikus kenőanyagok teljes skáláját kínálják, a bázisok, aszfalt- és speciális termékek mellett számos vezető márkát képviselve. Közel 50 éve iparági vezető szerepet töltenek be a nagy teljesítményű szintetikus motorolajok fejlesztésében – olyan innovációkat kínálva, amelyek túlmutatnak a hagyományos ásványolajok képességein. Mindegyik szintetikus olaj hozzájárul az olaj hosszú élettartamához, a berendezés hosszabb élettartamához, a kevesebb használt fáradt olajhoz és a potenciális energia- vagy üzemanyag-megtakarításhoz. További előnyök közé tartozik a magas hőmérsékleti képesség, a kiváló oxidációállóság, az alacsony hőmérsékletű folyékonyság és a kopásvédelem.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató