Menü
Kosár

FUCHS TIT. GT1 PROC3 5W30 1L

FUCHS TIT. GT1 PROC3 5W30 1L
Nincs raktáron
FUCHS TIT. GT1 PROC3 5W30 1L
2 691 Ft
Nettó ár: 2 119 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: 100663
  • Tömeg: 0.847 kg

FUCHS TIT. GT1 PROC3 5W30

TITAN GT1 PRO C-3 SAE 5W30 egy prémium minőségű motorolaj a modern személygépjárművek és kis haszon gépjárművek részére, hasznosítva az új XTL-Technológiát. Az innovatív XTL-Technológia a legmagasabb teljesítményt nyújtja a teljes alkalmazási hőmérséklet határokon túl is, egészen a nagyon alacsonytól, a nagyon magas hőmérsékletekig. Az XTL-Technológia egyedülálló kenési tulajdonsága jelentős előnyöket nyújt, a nagy igénybevételeknek kitett motorok számára, különösképpen a legújabb fejlesztésű, alul méretezett motorok számára, amelyek a Stop-Start rendszerrel üzemelnek. Motorok nagy teljesítménnyel élvezhetik a megbízható kenést, gyorsabb könnyebb indítást. A termék további előnyöket nyújt a füstgáz után kezelő rendszerekkel szerelt autóknak, amelyek katalizátorral, vagy dízel részecske szűrőkkel vannak felszerelve, magasan tartja ezek átalakítási arányát, valamint hosszabb élettartamot nyújtanak. Az XTL-Technológia még alacsonyabb üzemanyag felhasználást biztosít, az ugyan ilyen SAE osztályú olajokkal összevetve is.

Előnyök:
- Az olaj cirkulációs idő alacsony hőmérsékleten 55%-al gyorsabb és a motor indításának ideje 35%-al is csökkenhet.
- XTL-Technológia alkalmazásával további 1,7% üzemanyag megtakarítás érhető el, összevetve az ugyan ilyen SAE viszkozitási osztályú olajokhoz képest is.
- 18%-al alacsonyabb olajfogyasztás
- Megnövelt öregedés elleni stabilitás. 38%-al alacsonyabb viszkozitás növekedés a szabványos motorteszteken.
- Védelem a füstgáz után kezelő berendezések részére.
- Kiváló kopás elleni védelem még maximális teljesítmény leadás esetén is.
- Alkalmazható dízel és benzinmotorokban egyaránt.
- Védelem a lerakódások ellen a motorban és a turbófeltöltőben.

Specifikációk és jóváhagyások:

- ACEA C3
- BMW LONGLIFE-04
- MB 229.51
- PORSCHE C30
- VW 504.00 / 507.00

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

1931. A RUDOLF FUCHS vállalat alapítása Mannheim városában. Kiváló minőségű pennsylvaniai finomított olajtermékek importálása és forgalmazása. Regionális motorolaj üzletág létrehozása.

LUBRICANTS. A FUCHS kenőanyagokra összpontosít és a kenőanyagok területén minden követelménynek és alkalmazási területnek megfelelő megoldásokat kínál.

TECHNOLOGY. A FUCHS technológiai vezető szerepet tölt be a stratégiailag fontos alkalmazási területeken, és ügyfeleinek elismerten az első számú technológiai partnere. A FUCHS nem csak a saját kenőanyagaira összpontosít, hanem holisztikus módszerrel dolgozik és gondosan odafigyel az ügyfelei által használt eljárásokra.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató