Menü
Kosár

ENI HYDRAULIC OIL HLP-HM 46 180KG

ENI HYDRAULIC OIL HLP-HM 46 180KG
-9 %
ENI HYDRAULIC OIL HLP-HM 46 180KG
201.376 Ft
221.855 Ft
Nettó ár: 158.564 Ft
Akció időtartama 2023-07-24 - visszavonásig (vagy a készlet erejéig)
Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 100366
  • Tömeg: 180 kg

ENI HYDRAULIC HM 46

AGIP Hydraulic Oil HM 46 kiváló minőségű hidraulika olaj. Bármilyen típusú hidraulikus rendszer és hidraulikus berendezés speciális igényeit is kiszolgálja, ahol a DIN 51524- 2, HLP teljesítményszint az előírás. Tulajdonságok Az AGIP Hydraulic Oil HLP hidraulika olajat gépi berendezések hidraulikus energiaátviteléhez fejlesztették ki. A fémfelületeken tartós olajfilm alakul ki, amely a nagynyomású hidraulikus rendszerek egymáson csúszó alkatrészei között kialakuló nagy terheléseknek is ellenáll. Az AGIP Hydraulic Oil HLP olaj nagyon jó kopáscsökkentő tulajdonságú, amit a következő szabványos vizsgálatok támasztanak alá: FZG vizsgálat 12. (ISO VG 46, 68) fokozatát teljesíti. Vickers vizsgálatnál az összes tömegveszteség (szárnylapát és gyűrű) 55 mg. AGIP HYDRAULIC HLP 46

Specifikációk és jóváhagyások:

DIN 51524 – 2,
HLP
ISO VG 46

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

Az Agip céget 1926-ban alapították Olaszországban. Az egyik vezető vállalat az olajfeldolgozás és -finomítás területén.

 

Az Eni / Agip már a kezdetektől foglalkozik a különböző motorokhoz szükséges nagy teljesítményű kenőanyagok kutatásával és gyártásával, Eni már a kezdetektől foglalkozik a különböző motorokhoz szükséges nagy teljesítményű kenőanyagok kutatásával és gyártásával.

Az Eni az utakon futó összes motorhoz kínál kimagasló minőségű kenőanyagot, illetve egyéb terméket, legyen szó szintetikus kenőanyagokról vagy prémium olajokról.

„Felhalmozott tapasztalatunk, illetve állandó jelenlétünk Olaszországban és világszerte lehetővé tette, hogy termékeink referenciaként szolgáljanak minden motor és alkalmazási terület számára.”

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató