Menü
Kosár

DIVINOL KUPFERPASTE 0.4KG

DIVINOL KUPFERPASTE 0.4KG
DIVINOL KUPFERPASTE 0.4KG
2 709 Ft
Nettó ár: 2 133 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 101348
  • Tömeg: 0.4 kg

DIVINOL KUPFERPASTE

A Divinol Kupferepaste minden tulajdonságában megegyezik a Finke Aviaticon Finkox GC2 Meisselpaste -val.

A Divinol Kupferepaste egy magas minőségű alumínium-komplex-szappanos paszta, amely fémporral és más szilárd összetevőkkel van nemesítve. Speciális adalék rendszerének köszönhetően rendkívül gyúrásstabil, ellenáll a magas termikus igénybevételekkel szemben, víz- és oxidáció illetve jó korrózióvédő tulajdonságokkal rendelkezik. A szilárdanyag-kenőfilm elválasztó hatásának határértéke 800C°körüli.

Alkalmazási terület:
Alkalmas és ajánlott hidraulikus és sűrített levegős kalapácsok illetve egyéb dugós szerszámok kopóperselyeinek kenésére. A Divinol Kupferepaste azonban nem használható fel általános kenőzsírként. ( pl gördülő- es siklócsapágyak kenésére.)

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

MEGBÍZHATÓSÁG + HITELESSÉG, 150 év tapasztalat. A DIVINOL márka a csúcsminőségű autóipari kenőanyagok szinonimájává vált. A Divinol márka gyártója a Zeller + Gmelin, német cég.

 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató