Menü
Kosár

CASTROL EDGE 0W30 60L

CASTROL EDGE 0W30 60L
Új Nincs raktáron
CASTROL EDGE 0W30 60L
282 593 Ft
Nettó ár: 222 514 Ft
  • Készlet: Nincs raktáron
  • Cikkszám: ZOIL-02287
  • Tömeg: 50.922 kg

CASTROL EDGE 0W30

A jármű technológia fejlődésével napjaink motorjai még erősebbé és hatékonyabbá váltak. Ennek következményeképp a motorokban uralkodó effektív középnyomás, a motorok terhelése nagyobb, mint valaha is volt.
Továbbra is az olajra hárul az a feladat, hogy az alkatrészek fémes érintkezését megakadályozza, így az olajfilmnek rendkívül erősnek kell lennie és meg kell őriznie kivételes teljesítőképességét. Legerősebb és a legkorszerűbb követelményeket teljesítő olajunk, a Castrol EDGE a TITANIUM FST? hatására kétszer erősebbé vált, így minden eddiginél biztosabban képes megakadályozni a kenőfilm leépülését és mérsékelni a súrlódást. A Castrol EDGE a TITANIUM FST? segítségével hatékonyan hozzájárul ahhoz, hogy az Ön motorja mindenkor képes legyen a legjobb teljesítményre.

Specifikációk és jóváhagyások:

- ACEA C3
- API SN
- BMW Longlife-04
- dexos2
- MB-Approval 229.31/ 229.51
- Renault RN 0700 / RN 0710
- VW 502 00 / 505 00

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A Castrolt „CC Wakefield & Company” néven Charles „Cheers” Wakefield alapította. Charles 1899-ben otthagyta a Vacuum Oil vállalatot, hogy elindítsa kenőanyag-értékesítő vállalkozását vonatok és nehézgépek számára.

 

Az évszázad elején Wakefield érdeklődni kezdett két motorizált masina iránt, ez a kettő pedig az automobil és a repülőgép volt. A vállalat elkezdett kenőanyagokat gyártani e két szerkezet motorja számára, amelyeknek olyan, hidegindításkor is megfelelően folyós olajra volt szüksége, mely elég sűrű ahhoz, hogy nagyon magas hőmérsékleten is megfelelően működjön. Wakefield tudósai arra a következtetésre jutottak, ha hozzáadnak némi ricinusolajat, amely a ricinus babjából készített növényi olaj, azzal elérhető a kívánt hatás. Az új terméket pedig elnevezték „Castrolnak”.

A szenvedély és a sebesség örökségét magában hordozó Castrol-márka az innovációt és a teljesítményt is képviseli.

A Castrol ma új termékeket és üzleti modelleket fejleszt és tesztel a fenntarthatóság, a mobilitás és a digitalizálás területén fennálló fejlesztésekhez való alkalmazkodás érdekében A legújabb fejlesztések között vannak többek között:

  • A fémmegmunkáló folyadékok, amelyeknek köszönhetően kevesebb vizet kell használnia az iparágnak
  • A legújabb elektromos autókban használt sebességváltó-olajok.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató