Menü
Kosár

BERNER NAGYTELJESÍTMÉNYŰ KENŐSPRAY 500ML

BERNER NAGYTELJESÍTMÉNYŰ KENŐSPRAY 500ML
BERNER NAGYTELJESÍTMÉNYŰ KENŐSPRAY 500ML
2 798 Ft
Nettó ár: 2 203 Ft
  • Készlet: Raktáron
  • Cikkszám: 100609
  • Tömeg: 0.325 kg

BERNER NAGYTELJESÍTMÉNYŰ KENŐSPRAY

Nagy nyomásnak, ütközésnek és rezgésnek kitett részek (pl. ajtócsapszegek, fogaskerekek, lánckerekek, drótkötelek, csúszósínek, villáscsuklók stb.) kenése.

Ellenáll vízzel, sós vízzel, számos lúggal és savval szemben, szilikon-, gyanta- és savmentes.

Előnyök:
- Polimerizált szintetikus kenőanyag hosszú ideig tartó kenéshez.
- Nagyon jó tapadási tulajdonságok és jó csúszóképesség.
- Kiváló korrózió elleni védelem.

Hőállóság:
–35°C-tól +200°C-ig

A jelenleg kialakult gazdasági helyzetben beszerzési áraink folyamatosan változnak. Amennyiben egy termék „nincs raktáron” jelzéssel kerül a webshopra, kérjük, érdeklődjenek a pontos árak felől elérhetőségeink bármelyikén.

A Berner márkanév már több, mint 60 éve a megbízhatóságot, a biztonságot, a partnerséget és az egyéni tanácsadást jelenti. Innovatív és kompetens partner, mely aktívan reagál a piaci fejlesztésekre és egyénre szabott megoldásokat, szolgáltatásokat kínál. A Berner ezeket az értékeket képviseli a jövőben is.

Európaszerte tevékenykedő vállalatként a Berner sokévi tapasztalattal és kompetenciával rendelkezik az ágazatban. A közvetlen értékesítő megérti ügyfeleit, nem csak szállító, hanem partner, aki mindenkor támogatóan és hasznos tanácsokkal áll rendelkezésre.

A „Szenvedélyünk a szakértelem” röviden kifejezi dolgozóink hozzáállását. A vállalat már a kezdeti évektől kiemelkedik a tudás és a lelkesedés kombinációja révén.

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató